Šta je novo?

PES 2008 demo izasao za PS3

Mellow

Čuven
Učlanjen(a)
02.05.2002
Poena
619
Evo rekoh samo da javim za one koji nisu videli. Meni se nocas downloadovao, pa kada se vratim sa posla bacicu se na igranje. Toliko od mene..

Evo rekoh samo da javim za one koji nisu videli. Meni se nocas downloadovao, pa kada se vratim sa posla bacicu se na igranje. Toliko od mene..

Brate igra je djubre nevidjeno, najgori fudbal do sada a veruj mi zagrizeni sam fan WE i igram od pre 7 godina pa mi je ovo najgore izdanje do sada.Uzas. A evo ti http://www.emuglx.net/emuforums/viewthread.php?tid=24589&page=2 Jools oce svoj da proda za PS3 pa se dogovori da uzmes ako ti se svidja kojim cudom!?!

Ne mogu da verujem, toliko sam se radovao ovom naslovu, kad ono.........prc!

Frame rate toliko pada, da igra stalno koci kad je replay i cim se na terenu nadje vise igraca.

Nisam se nadao ovome od Konamija, da izbace ovako nesto nedovrseno, nisu smeli.

Ma ******, srozali su se od kad su poceli da izbacuju za druge platforme.Od tada je silazna putanja igre umesto da su se skocentrisali na PS3 i PS2.Al eto kao i svima dupe zinulo za pare pa neka, ja cekam WE 22.11. i ako to ne valja prelazim na FIFU (nisam nikada mislio da ce se to desiti al Konami me naterao :p )

Ma ******, srozali su se od kad su poceli da izbacuju za druge platforme.Od tada je silazna putanja igre umesto da su se skocentrisali na PS3 i PS2.Al eto kao i svima dupe zinulo za pare pa neka, ja cekam WE 22.11. i ako to ne valja prelazim na FIFU (nisam nikada mislio da ce se to desiti al Konami me naterao :p )

Ja sam mislio da je WE potpuno isto sto i PES, samo je ime drugacije za NTSC fomat?

Ja sam mislio da je WE potpuno isto sto i PES, samo je ime drugacije za NTSC fomat?

Nikada to nije bilo isto.WE je uvek bio bolji.Od kada su poceli ovi iz Konamija da rade multyplatform smanjile su se razlike ali one i dalje postoje.Sacekajmo da izadje pa da vidimo jel su razlike od ove godine postale jos manje ili ima nade.Znaci ja godinama igram WE a ne PES iako oba uzmem da bih mogao da uporedjujem.Samo pomisli sto bi ljudi radili patch za WE da se prevede sa Japanskog na Engleski i igrali to a ne PES na kome imaju sve vec na gotovo????

Zato što je nova generacija fudbala uvek dolazila sa WE, pa je tek pola godine kasnije izlazio PES.

Godinama intenzivno igram ove fudbale i ne primećujem razlike na fudbalima iste generacije.

Inače, #2 post ovog treda je tipičan flejm, imamo ih previše već, ne mora da ih bude i u ovoj temi, postoji već dovoljno tema gde se svađaju PC vs PS vs XB klanovi i koja igra gde secka i kome se koja konzola pokvarila i ko šta kupuje i prodaje.

Poslednja izmena:
Zato što je nova generacija fudbala uvek dolazila sa WE, pa je tek pola godine kasnije izlazio PES.

Godinama intenzivno igram ove fudbale i ne primećujem razlike na fudbalima iste generacije.

Inače, #2 post ovog treda je tipičan flejm, imamo ih previše već, ne mora da ih bude i u ovoj temi, postoji već dovoljno tema gde se svađaju PC vs PS vs XB klanovi i koja igra gde secka i kome se koja konzola pokvarila i ko šta kupuje i prodaje.

Ne znam o cemu pricas decko.Ja o fudbalu...... ah da ja imam i dobar PC i Xbox360 i PS3 pa kako mogu da flejmujem?????(vec ces naci neki paradoks da moze) A da pljujem po fudbalu pljujem jer jeste djubre.Ako je tebi dobar onda nisi bas neki poznavalac jer ni ne mozes da prepoznas razlike.Slucajno sam probao verzije za sve platforme... i djubre je djubre gde god da se igra.Tebi ako je dobar ti ga igraj i tebi super ako se zadovoljavas sa tim poluproizvodima. :smoke:

Ah da i jos nesto posto ocigledno ne znas.Ljudi koji su igrali WE na PS2 NIKADA nisu hteli da igraju PES kad su ga probali pa su pravili patcheve za WE (za engleski jezik i transfere) a ne zato sto je izlazio prvi.A da se srozao od kada su poceli da prave i na PC-u je apsolutna istina pa zato jer ocigledno NISI igrao WE na PS2 i uporedio sa PES nisi ni mogao da vidis razliku.A meni je u cilju da dobijem da igram sto bolji fudbal a ne da se zadovoljavam sa dres igrama poput ovogodisnjeg izdanja.

Poslednja izmena:
Čitaš me ko otvorenu knjigu, sve si pogodilo ;).

Poslednja izmena:
Nisam imao priliku mnogo da igram PES2008. Imam PS3 i razmisljma da ga kupim za isti, ali na mestima gde moze da se proba po gradu skapirao sam da je grafika ocajna za kapacitete kakve ima PS3, a cin i mi se da se gameplay nije mnogo menjao. Ako ista mogu da tvrdim to je ond a da PS3 ima grafiku kakvu neceti videti jos dugo ni na PC, niti bilo gde.A Mislim, kakve su ono mreze od recikliranog papira :zgran:? FIFU igram vec danima i grafika je domaci zadatak, sa sve graskama znoja, ali je gameplay ostao isti onaj kruti itd. ****ga....

Pa za tebe nije fudbal ako o grafici pričaš... idi pusti neki nvidia/ati tech demo, znaš kako lepa grafika, majkemi.

Pa za tebe nije fudbal ako o grafici pričaš... idi pusti neki nvidia/ati tech demo, znaš kako lepa grafika, majkemi.

Auuu, al si baja. Ti mora da igras PES u 2d modu. Pocinjem da se lozim na tebe. Ne lazi da je grafika tch demou lepa. Pa i *****i kapiraju da iz verzije u verziju kako tehnologija napreduje treba dase prolepsava i grafika, a ne da bude jos gora nego u prethodnoj veriji. Pa extremno dobre 3d modele su ubacili u potpuno sugavo okruzenje.

Poslednja izmena:
Vrh Dno