Šta je novo?

Perafilozof - Strateške PC igre

Novi mesec i dosta novih RTS igara koje izlaze ili imaju novi gameplay koji mogu da prikažem, kao i par neverovatno dobih modova i šta je na rasprodaji na Steam-u što se tiče RTS igara. Recite mi koje su vam igre najzanimljivije od ovih kako bih pravio još video o njima.

Svaka ti čast Pero, skoro pa 40 hiljada pratilaca.
Jel ovo Majkrosoft sa remasterima pokrenuo lavinu RTS igara? Ne pamtim kad je ovako bilo.

Btw Warcraft 3 Reforged je takođe na 50% popusta na Battle.net.
Ne znam da li si stigao da ispratiš, Grubby je do sad, u zadnja dva meseca, održao 2 WC3 turnira, gde strimeri koji nikad nisu igrali WC3 (ili vrlo malo) spremaju 2-3 nedelje od ozvaničenja za glavnu nagradu.
Prvi turnir su činili OnlyFangs WoW igrači (većina njih dolazi van Wow sfere, ali veliki strimeri na Twitch-u u svojim igrama, poput Tyler1 koji je btw totalno izgotivio Warcraft 3), a drugi su činili RTS strimeri na Twitch-u takođe bez iskustva u Warcraft 3. Blizzard je to nekako prepoznao i za oba turnira nagradni fond je bio po $10k. Pobednik prvog je bio Dota igrač Dendi, a drugog Singsing.
Warcraft 3 je zbog ovoga eksplodirao na Twitch-u. Turnirski dani su imali sveukupno oko 500-600k pregleda što na Twitch-u što na YouTube. Grubby-jev kanala u jednom trenutku imao oko 30-40 hiljada gledaca dok je sam Warcraft 3 na Twitch-u gledalo oko 70 hiljada.
Warcraft 3 je sa nekih 4000 igrača na W3champions (sajt i laddering klijent nezavisan od Battle.net napravljen od szrane WC3 zajednice) skočio na nekih 18000-20000. Niko stvarno ne zna kako je na samom Battle.net ali pretpostavke su da je x10.
Warcraft 3 sad dobija redovne i vrlo dobre zakrpe, a razvojni tim za Warcraft 3 sluša zajednicu što je apsolutno nečuveno.
Ko bi ikad rekao da će Majkrosoft biti glavni pozitivni pokretač i spasilac jedne od najboljih igara svih vremena (ako ne i najbolje) i celog RTS žanra?? 😱

Poslednja izmena:
Hvala, jeste jos otrilike mesec dana i na 40,000 sam.

Battlenet retko gledam jer su im uvek mali popusti, ali dobro da si mi rekao.

Cekaj samo, pricamo od Reforged only kada kažeš WC3? I da primetio sam na društvernim mrežama priču o teme. Dobar potez.

Pa Warcraft 3 je sad rebrendovan kao Warcraft 3 Reforged, ali se igra sa Classic graphics a ne sa onim nakazama.
Imaš Classic graphics (nedirnut WC3), Classic graphics HD (Warcraft 3 sa novim teksturama) i Reforged graphics (nakaze).
Ne bi me čudilo da Grubby uskoro najavi novi turnir jer su ova dva prevazišla sva očekivanja.

Jedna od najludjih novih RTS igara je ušla u Early Access na Steam-u i ima i multiplayer.

Nazad
Vrh Dno