Mx je napisao(la):NAPOKON I TO NEKO DA NAPRAVI.Fantastican izum i svarno me cudi kako do sada vec nije postao standard za coolere za pc.
Gedza je napisao(la):Ako nekoga interesuje Peltieov element, imam jedan na prodaju za 60 DM.
radus je napisao(la):Mislim da cena nije vise tolika, nekidan sam nesto gledao po Conradovom katalogu i video sam Peltiere za dosta manje para od navedene sume....
MikiBig je napisao(la):Jeftije resenje!, stavish kucite u frizider, a monitor misa i tastaturu pored frizidera rezultat hladan procesor,HDD,napajanje, a hrana i pice na dohvat ruke 😀 😉 (D)
Evo kod mene je cena 30 eura, pa onda recite da nije kod nas nista povoljnije nego napolju.😀ivo.r je napisao(la):Evo malopre sam gledao kod Conrada, hladnjak za CPU sa Peltier elementom košta 51€. Nije baš malo.
http://www.conrad-electronic.com/cg...WPAGE]=&TK_PAR[PAGEID]=146831&TK_PAR[MEDIUM]=
MikiBig je napisao(la):Nisam😀 Ali kad vidim da chovek trazi savet kojom bojom da oboji misha, a da se ne skida, onda mi se ovaj moj predlog chini logicha, inache moj cel. 850@1133, 8,5x133 i onaj stariji cooler chinimi se da je FKP 32 ili tako nesto kupio sam ga pre skoro 2 god. ne prlazi i po najvecoj vrucini (a vrucina je kakva vac biva u potkrovljima) 40 c , 37-38.
Pozdrav(D)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari