Grejace, kao sto me je i grejala, normalno.Blage zime i toplotne pumpe sada završavaju posao, ali da se ponovi zima iz 2017 ili 18-e videćemo kako će one grejati na -20 noću i -5 danju.
Kvalitetne TP ce grejati bez problema, razlika je samo sto ce biti potrosnja veca, alii tada ce biti neznatno boilja nego kod elektricnog kotla. Ko je pravilno proracunao gubitke, ne treba da se boji da TP nece raditi kako treba.Blage zime i toplotne pumpe sada završavaju posao, ali da se ponovi zima iz 2017 ili 18-e videćemo kako će one grejati na -20 noću i -5 danju.
NS i okolina npr.Gde je to bilo -20C 2017 i 2018? U Srbiji je je 2012. u februaru bilo -23C.
U Septembru 2011-te sam kupio LT. Sećam se da je trudna žena pretila da će da me ostavi "jer sam budala. Ko se još normalan greje na klimu?". Te zime sam izmerio ravno -20°C u dvorištu, u toku noći. Srećom po mene Fujitsu LT ne zna za vremensku prognozu, bije ko sveti Ilija, duva ko trofazni kalorifer.Gde je to bilo -20C 2017 i 2018? U Srbiji je je 2012. u februaru bilo -23C.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari