C
connta
Guest
znaci ovo je zaista mnogo... cak i za Srbiju... dakle odem ja u cetvrtak sa ortakom da kupi on DVD za komp i kao da mu ja preporucim jer se on ne razume i sta ti ja znam... elem, razmislim ja lepo polako DVD ko DVD nemoze da bude preko 20E (tipa neki LG) negde je 18E negde 22E u sustini nebitno skroz i naidjemo mi na "Monitor" to nam bilo usput i sad znam ja da su oni najgori lopovi i uvaljivaci ALI udjemo mi, dobar dan dobar dan, jel imate to i to (LG DVD)... ima... kolko para 2400din... (!!!) i ja naravno prokomentarisem "da nije to malo mnogo" a oni ce meni "pa znas sinak PDV, skocile cene"... e sad PDV je 18% (mada realno je mnogo manje al' nebitno jer to je porez na DODATU VREDNOST a ne na ceo iznos) a cena LGa pre PDVa bila je 1600 din (maksimum) a sad je 2400... to je 50% vise... (!!!) jebo ih PDV i zemlja Srbija gde svi gledaju da te *****u za jako male pare...
dalje isli smo jos po nekim firmama tu u krugu kod Vuka i svuda ista fora, neki manje bezobrazni, neki vise... mada "Monitor" je ispao vrh... i jedva ti nadjem LG DVD u PC Impulsu za nesto malo preko 1600 din...
neznam za vas al' meni je ovo ostavilo do jaja utisak...
dalje isli smo jos po nekim firmama tu u krugu kod Vuka i svuda ista fora, neki manje bezobrazni, neki vise... mada "Monitor" je ispao vrh... i jedva ti nadjem LG DVD u PC Impulsu za nesto malo preko 1600 din...
neznam za vas al' meni je ovo ostavilo do jaja utisak...