@Haludza:
Leba ti, a sta to ti mozes tako da radis na tom Etenu sto ne mogu ja na E61? Evo nije me mrzelo, otisao sam na onaj link koji si ostavio pre neki dan i pogledao specifikaciju. Ima sve sto i drugi pocket pc u toj klasi. Dobro de, E61 nema kameru (koja mi treba koliko i upaljac integrisan u telefon

). Ima ekran istih dimenzija kao i E61. Nisam uzivo video ekran na Etenu ali ovaj na E61 je savrsenstvo u poredjenju sa drugim aparatima koje sam video Qtech 9100... (koji bar ima QWERTY tastaturu).
I u cemu se ogleda upotrebna vrednost nekog aparata, bas bi voleo da cujem tvoje misljenje. Evo vec 20-ak dana imam E61 i iskljucivo sa njega idem na net (***, takva mi je situacija, a lap top nemam nameru da vucaram sa sobom), i sve ovo pisem sa njega. Mogu da procitam i eventualno editujem excel i word fajlove. Ovo na primer pisem iz ofisa instaliranog na telefonu, kao i sve do sada. Preko MSN-a redovno pricam sa drfedjom na primer (e da btw, ako ti je spor taj Eten prokonsultuj se sa njim oko overkloka i memorijskih tajminga, dignete lepo fsb na 300 MHz i ko zna, mozda proradi brze, samo je bitno da ga oprzis malo vecim naponom da radi stabilno

). Igram cak i igrice ako uhvatim malo vremena. I sta od pametnih stvari moze taj eten? Da ne crtas u Auto cad-u u njemu (sve i da ima Acad za pocket pc ne bi ga u zivotu stavio-nisam mazohista)? Ili radis video montazu, ne razumem. Zna se sta se koristi za te stvari. Zivo me zanima za sta covek moze da koristi taj eten ili slicnu spravicu.
Touch screen, a cemu to, lepo rece kovacm. Unos teksta je daleko brzi preko QWERTY tastature (pitaj mene). Licno ja bi za 3 dana izgubio olovcicu

E sada ako je samo stvar u igranju je...nih strategija i slicne boranije na telefonu/PDA onda si sam sebi duboooko uskocio u usta kada si poredio PS3 i PC.
I ajde reci iskreno koliko ti traje baterija. Meni uz maksimalno lesenje na ruskoj krsh mrezi-2 dana.
Ah, umalo da zaboravim, E61 moze da sluzi i za telefoniranje i odlican je u tome