Šta je novo?

PDA accessories?

nickname

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
21.02.2002
Poena
705
Poshto sam od skoro nabavio iPAQ 2410, zanima me gde mogu da nadjem dodatnu opremu za njega, najpre me zanimaju neka futrola i folije za ekran. Jel ima neko ko se ovde bavi time? Tastature, memorijske kartice i ostali dodaci?

Tastature i memorijske kartice mozes da nadjes na PCBerzi
a za ostale dodatke tesko!!!

Ovako kao sto vidis u potpisu imam svasta od dodataka koji su vecinom kupljeni ovde

Dva dovra mesta za kupovinu su Comtrade shop (Vero - ali je snabdevanje nestabilno i u jednom trenutku ima rezervna batt, tastatura, olovkice pa posle nema nista)

Drugo je PAKOM shop na uglu Balkanske i NF koji je cini mi se stabilnije snabdeven (kod njih sam kupio CFFM CF modem, olovkice...)

ostalo probaj na malim oglasima kada naleti

Hvala na odgovorima.

Najvishe mi treba futrola sada, da ne nosam PDA u zashtitnoj kesi u kojoj je bio zapakovan, malo je ruzno i nepraktichno. Idem onda tamo da se raspitam kad ce shta dolaziti. Jel su imali tamo folije ikada?

Da ne otvaram novi tred:
Video sam u uputstvu za iPAQ-a da CF kartica povecava radnu memoriju uredjaja a SD povecava storage. Ako ubacim josh i CF hocu li dobiti vishe radne memorije?

@Ilija: pozdrav, nadao sam se da cesh se ti javiti na ovo pitanje :)

- Fotrolu lepu imas CaselLogic ima u IPSu (podeljena na dva dela crni-impregnirani i plavi neopan krivom linijom) oko 300din je

- jesi ti lood? :) cim ubacis karticu dobijas novi folder CF card odnosno SD card tako da se ne povecava ni radna memorija ni osnovni storage - vec dobijes dodatni storage

I_L_I_J_A je napisao(la):
- jesi ti lood? :)

:) dobro de shto se ljutish odma :D
pogledacu uputstvo ponovo pa cu da vidim gde sam se zezno...

Hvala!

Pogledao sam, u delu o expansion karticama stoji
-Expand memory of your device with CF memory cards
-View the content of SD cards with your device

otud moja zabuna... malo glupo od njih ali nema veze, bitno da je sad jasno.

Poz

e jesu blesavi u uputstvu :)

inace tvoj PPC je super (h2410) - direktan naslednik mog h2210

Poslednja izmena:
hehe, 2410 jeste ok, mada nevolja je shto sam pre njega testirao 2750 desetak dana. Brzi procesor (oseti se) i duplo vishe memorije. Skener otiska prsta mi ne znachi puno. Ali, bio je skuplji a i nije ga bilo na lageru. A kad sam video 4700 raspametio sam se, kakav je ekran... Koga interesuje inache, moze sve modele da pogleda u HP showroomu u YUBC-u.
Jel IPC koji si pominjao ono u podrumu palate Albanije?

Poz!

4700 mi nije legao za srce zbog tauch pada i losih dugmica (za igrice :) )

ja cekam neku po mogucstvu HP dobru kombinaciju phone+ppc jer su ove dosadasnje ocajne (pogotovu najnoviji sa 240x240 ekranom !!!$%#$%@#$ - bar da je 320x320 pa da bude kompatibilan sa starim aplikacijama)

IPS kod Konja dole u podrumu - a drugi ima preko puta hotela Moskva
takodje mozes da probas i u Mamutu za torbicu

E da, a folije? Imaju li smisla uopshte? Koliko se "troshi" ekran svakodnevnom upotrebom, treba li uopshte da brinem o tome ako nisam "divljak"?

E kada je prica o folijama, da ne otvaram novi thread

Da li ima negde u BGD da se kupi folija za Tungsten T3?

Unapred zahvalan na informaciji, pozdrav

Hvala, pogledacu i kod Mikice. Na sajtu nisam video to u ponudi pa nisam ni razmishljao o njima.
Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno