Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Poshto sam od skoro nabavio iPAQ 2410, zanima me gde mogu da nadjem dodatnu opremu za njega, najpre me zanimaju neka futrola i folije za ekran. Jel ima neko ko se ovde bavi time? Tastature, memorijske kartice i ostali dodaci?
Ovako kao sto vidis u potpisu imam svasta od dodataka koji su vecinom kupljeni ovde
Dva dovra mesta za kupovinu su Comtrade shop (Vero - ali je snabdevanje nestabilno i u jednom trenutku ima rezervna batt, tastatura, olovkice pa posle nema nista)
Drugo je PAKOM shop na uglu Balkanske i NF koji je cini mi se stabilnije snabdeven (kod njih sam kupio CFFM CF modem, olovkice...)
Najvishe mi treba futrola sada, da ne nosam PDA u zashtitnoj kesi u kojoj je bio zapakovan, malo je ruzno i nepraktichno. Idem onda tamo da se raspitam kad ce shta dolaziti. Jel su imali tamo folije ikada?
Da ne otvaram novi tred:
Video sam u uputstvu za iPAQ-a da CF kartica povecava radnu memoriju uredjaja a SD povecava storage. Ako ubacim josh i CF hocu li dobiti vishe radne memorije?
@Ilija: pozdrav, nadao sam se da cesh se ti javiti na ovo pitanje 🙂
- Fotrolu lepu imas CaselLogic ima u IPSu (podeljena na dva dela crni-impregnirani i plavi neopan krivom linijom) oko 300din je
- jesi ti lood? 🙂 cim ubacis karticu dobijas novi folder CF card odnosno SD card tako da se ne povecava ni radna memorija ni osnovni storage - vec dobijes dodatni storage
hehe, 2410 jeste ok, mada nevolja je shto sam pre njega testirao 2750 desetak dana. Brzi procesor (oseti se) i duplo vishe memorije. Skener otiska prsta mi ne znachi puno. Ali, bio je skuplji a i nije ga bilo na lageru. A kad sam video 4700 raspametio sam se, kakav je ekran... Koga interesuje inache, moze sve modele da pogleda u HP showroomu u YUBC-u.
Jel IPC koji si pominjao ono u podrumu palate Albanije?
4700 mi nije legao za srce zbog tauch pada i losih dugmica (za igrice 🙂 )
ja cekam neku po mogucstvu HP dobru kombinaciju phone+ppc jer su ove dosadasnje ocajne (pogotovu najnoviji sa 240x240 ekranom !!!$%#$%@#$ - bar da je 320x320 pa da bude kompatibilan sa starim aplikacijama)
IPS kod Konja dole u podrumu - a drugi ima preko puta hotela Moskva
takodje mozes da probas i u Mamutu za torbicu