Moze bre, ali zasto bi se zezao kada ce ti uvek traziti permission za rw a ovako je lakse. Sljepis 1 u fat i uzivas!
pozz
sudo pppoeconfPITANJE ZA SVE:
Posto mi je UBUNTU bauk a skinuo sam nocas v7.04 pa bih ga probao ali ne znam kako da pod Gnome okruzenjem napravim pppoe konekciju koja se pod KDEom radi lako: su, pppoe-config i napravim je lepo pa cekiram da se pppoe-start podize sa distroom... Ali kako to da odradim pod UBUNTUom???
Inace mi je UBUNTU lepo prepoznao Atheros WiFi karticu i jos lepse vidi maticnu mi mrezu!!!:d
:d
Pokrenuo sam PCLOS danas sa cd-a i nisam mogao da ukljucim Beryl. Ako sam dobro skontao odes na ikonicu admin centar pa na 3D desktop. Tamo mi nije omoguceno da ukljucim Berl. Tamo ne mogu ustvari nista da ukljucim. Kao ne podrzava 3D. Probao na MX440![]()
Resenje?
Ne bi trebalo da bude problema ako ti posle brisnja XP-a Vista radi OK.Kada se instalira linux,grub boot loader se instalira u MBR(fizicki prvih 512 bajtova hard diska),a kod svih modernih distroa,pa i kod PCLos-a se ubacivanje windowsa u grub meni vrsi automatiski na kraju instalacije.Problem moze da nastane ako resis da ti vise ne treba linux.![]()
Inace mogu i ja da se pridruzim hvalospevima PCLOS-a.Probao sam live CD i sa diska radi impresivno brzo.Da bi se dobila kompletna multimedija dovaljno je doinstalirati win32 kodeke i libdvdcss biblioteku za DVD filmove iz Synaptica i eto potpuno funkcionalnog desktop okruzenja.Nema petljanja sa konfiguracionim fajlovima i terminalom.Ako vam KDE bolje lezi nego GNOME PCLinuxOS je pravi izbor.
ali kada tkucam : sudo <komanda> i onda mi zatrazi password tada prolazi ok ali ovako nece!!!
Evo udjoh u njega .... ali, to je ulaz bez grafike, tj, ne nudi mi nista drugo do 800x600 pa malo glupo izgleda.
Da nije to mozda zbog ovog ATI-ja x700pro. Znam da PCLOS sa NVidiom nema problema, ali kao da ATI-ja ne shvata ozbiljno.
Sada ne znam sta bih dobio ako bih ga i instalirao na particiju koju sam vec pripremio za njega ????
Tek kad se instalira dobijaju se ATI/NVIDIA drajveri. Live radi samo sa generičkim VESA, tako da bez brige.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari