Voodo_NBGD, havla na odgovoru.Ne uzimaj Rendition nikako!
Skroz tacnosasamil je napisao(la):Realno najlakse ces da nadjes S3 virge sa 4mb ta kartica ima hardverski overlay tako da filmovi idu bez problema.
MatroxMysticII, Permedia 1&2 takodje izbegavaj...
Moj predlog:
Baci tu plocu, kupi pilo koju P2 plocu sa intel cipsetom LX, EX, BX, ZX... za 5-10E i Rivu TNT, GF256, MX200/400 to kosta isto max 10E veruj mi nece te boleti glava. BxCel nemoze da se poredi sa Intel cipsetom dobices i do 50% bolje performanse a o kompatibilnosti i stabilnosti da i ne govorim.
Ovaj... gresis, gresis silno sinakDelija je napisao(la):Jedino sto DivX-ovi sa Voodoo-om bas i ne izgledaju posebno lepo.
Minja je napisao(la):Ovaj... gresis, gresis silno sinak. DivX filmovi izgledaju ODLICNO. Poenta je samo podesiti osvetljenost (koja je na Voodoo karticama uvek previsoka) i dodati nesto boje pa tada dobijas sliku koja se moze meriti i sa mnogo novijim karticama. 3dfx je pravio previse kvalitetne kartice koje su nazalost tehnicki zaostajale za nVidiom nekih 9 meseci. Zato je i propao.
jaksa je napisao(la):Ne postoji G400 PCI
chorlya je napisao(la):Treba mi neka PCI grafička sa kojom bi mogao da gledam DivX na ovoj "mašini":
MB: Xcel2000
CPU: Cel 433
RAM: 192
Da li može neko da mi kaže koje grafičke tu provereno mogu da mi završe posao?
Hvala
pavlex je napisao(la):ok, pokušaću... lik koji je imao ovaj komp pre mene mi je rekao da je gledao filmove bez problema, ali ne može da se seti koji softver je koristio za to...
Inače sama ploča je neka hibridna(bar po meni) jer ima podršku i za SDRAM i za EDO a isto tako i za AT napajanje i ATX... čudnoProcesor je 415Mhz AMD k6, u CPU-Z piše da imam 512Kb L2 što je extra! Trenutno mi stoji 128Mb SDRAMa, i muzička OPL3-SAX(yamaha)...
E sad da stavim MilleniumDa probam malo za promenu, Win98SE mi dosadio... ME je prilično nestabilan, ali je bar malo drugačiji od 98ice...
Naravno da je oc u pitanjuFilo je napisao(la):jeste 415 mhz al je verovatno do te cifre dosao overklokom, tj podizanjem fsba na 75 ili 83mhz.
a 512kb je zalemljeno na plocu - tako se to tad radilo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari