Šta je novo?

Periferni uređaji PC Zvucnici do oko 6-7000

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

dragancce

Čuven
Učlanjen(a)
03.05.2005
Poena
630
Proporucite mi zvucnike do 7000 dinara za PC za igranje i ono klasika slusanje muzike , youtube neki film. Moze 2.0 ili jos bolje 2.1 sistem.
Unapred zahvalan.

Novi ili polovni? Sad da moram uzeo bi polovne logitech z333, mogu da se nadju na kp za neku ok cenu, e sad sto to nema garancije osim da ti prodavac da nedelju dana da proveris to je druga prica... Z333 konkretno kolko se ja secam je imao problem sa pistanjem kad je ukljucen i ne radi pa bi morao posle svakog prestanka koriscenja vufer da se iskljucuje, ne mogu da se setim da li je svaki primerak imao problem. Za taj novac po meni tezak izbor za neki dobar 2.1, pa cak i za nesto vecu kintu. Ja licno imam sonicgear moro x5, kupio ga pre 3 godine za oko 6k, mali sateliti i omanji vufer ali zadovoljava moje kriterijume, moze i solidno da se opici muzika da se bas cuje, jedini problem je bio sa losim kablom pa mora da mu se nadje dobra pozicija da radi kako treba. Nazalost nema ga vise u prodaji.

ali je 10000 mnogo vise od onog uslova do 7000, tako da taj izbor otpada

Ja sam i dalje misljenja da 2.0 imaju prednost nad 2.1 u toj cenovnoj. Ovi b72 uopste nisu losi za taj novac, 1 inch visokotonac + 4 inch midbas cine sasvim pristojno ozvucenje za racunar.

ali je 10000 mnogo vise od onog uslova do 7000, tako da taj izbor otpada
10.000 dinara je moj drugi predlog, prvi je u budžetu.
A zvučnici se ne uzimaju svaki dan i povećanje bužeta ne bi bilo za još 100 evra nego za 3.000 dinara tako da ako mu se sviđaju FC330 kupovinom njih dobio je otprilike maksimum za navedenu sumu.

Nazad
Vrh Dno