Pozdrav svima i svako dobro vam zelim.Resih da malo obnovim konfiguraciju jer mi je trenutna zesce prevazidjena,pa kupih neku polovnu,malo bolju robu,od proverenih,kao,prodavaca.
kupio sam:
1. MP intel dp35dp
2. Ram 4×1gb-800mhz uparene-ddr2
3. Procesor intel core duo e8500-2×3.16-6mb kes
4. Napaj. Chieftec 500w gpa 50058
5. Graficka radeon 6570 powercolor 1gb/ddr3/128bita
Izvinucu se stvarno ako bude duzi tekst ali zelim sve da kazem,da bi eventualno i pomoc stigla.
Jedva nesto instalirah win7,mada je isto bilo i sa xp-om.Bios vadjen,podesavan,vise puta.Uvek kada se ukljuci prekidac na napajanju,ventilator mploce odreaguje na trenutak.Windows je instaliran sa starom grafickom(radeon hd 2400 pro 256mb)a isto reaguje i sa nvidiom 256mb(sa kao novom gore navedenom jacom nece ni da krene u bilo kakav rad,samo stoji logo maticne-gk od 1gb na drugom kompjuteru radi).Kada se pokrece kompjuter,nakon slike sa logom maticne,krene neprekidni beep(sa slabijim graf. kart. nakon pritiska na taster enter,krene ucitavanje programa i sve radi normalno a sa ovom gk od 1gb pisti pa stane pa kada nakon toga bilo koji taster pritisnem on odgovara sa beep i nista-probana i druga tastatura).Tog beep-a nema kada su iskljuceni mis i tastatura(maticna povezana po zvanicnom uputstvu sa sajta)ali nema ni podizanja programa vec samo logo mploce.Mogu ja da koristim sve i uz staru grafiku sa pocetnim beep-om pa enter pa to kao radi ali kupio sam neki obicniji dvi monitor benq full hd,pa mozda bude problema,a i zasto bilo sta da pisti.To valjda znaci,a i znaci,da nesto ne valja i ne moze se ignorisati.
Stvarno ne zamerite zbog duzine teksta ali pokusao sam da budem bas detaljan i hvala na bilo kakvom savetu.
Everest kaze da je temperatura svih komponenti kako i treba da bude
Jednom je sa gk od 256mb,podigao win. bez pistanja,samo jednom.Ram memorije vadjene,premestane,ponovo stavljane i program ih detektuje da su sve 4 prisutne.Po semi beep kodova bi valjda trebalo da bude nesto oko ram memorija ili procesora.Stvarno nemam vise pojma.Dodje mi da plocu polomim i bacim i da kupim novu.