Šta je novo?

PC Magazine - Serbian Edition

• Začetnik teme Začetnik teme radar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
"Ziff Davis Media working with its international partner, NID Color Media International, is launching PC Magazine, the Serbian edition."

Ne mogu da verujem, Robert Čoban u IT-u :wall:

Bane je napisao(la):
Vlado sine, pa ti znash dzet-set? 😀

Pa dobro bre zar me stvarno vi mlađi (čitaj npr. ti i Maxa) vidite kao najgoreg straight-era i štrebera, sram vas bilo. 😡
Ovo je bre stvar opšte kulture (mada kod nas ima malo stvari koje bi smeli da nazovemo kulturom).

supernova je napisao(la):
Pa dobro bre zar me stvarno vi mlađi (čitaj npr. ti i Maxa)

Alo bre! Ne stavljaj me u isti kosh sa vama tinejdzerima 😡 😀 :-devil-:
Koliko se secam, stariji sam od tebe 2 godine :banana:

Bane i Ceric u svakoj prepisci moraju "npr." mene da pomenu... Bas ste gej, momci!

byMaX je napisao(la):
Bane i Ceric u svakoj prepisci moraju "npr." mene da pomenu... Bas ste gej, momci!

Alo bre... Nemoj da uzimash rechi Erica Cartmana, jer sam ja Eric 😛
Chovek, ti si moj idol. Ma koliko te prozivao, ti si moj idol. Bez *******cije! :wave:

Vec vidim estradni jet shljam kako se kliberi sa naslovne strane... Mozda naprave i TV Edition pa da sevaju butke, celulit, silikoni i falsiranje na sve strane! :d

izasao je....120 din 🙂

sad cemo da vidimo na sta lici..... :smash:

Ivan® je napisao(la):
izasao je....120 din 🙂

sad cemo da vidimo na sta lici..... :smash:

I, na šta liči ?

Lici na Moj Mikro.

Moj Mikro?

Pazi mene genija. Pratim dva threada u banch clubbing-u (o naj casopisu i od kada ste comp geek) i prelistavam stare casopise koje sam skupljao godinama. I tako igrom slucaja umesto Mikro napisem Moj Mikro (izdavali slovenci, a mogao se kupiti i kod nas do raspada juge). Sorry svima.

Lici na Mikro🙂

Slovenacki "Moj Mirko" je stvarno bio dobar - kada ga je bilo kod nas.

Da, za razliku o SK imali su skoro full kolor u delu o igricama, ali se desavalo da nekada ulete textovi i na nerzumljivom slovenackom jeziku.

Seća li je neko ankete Mom Mikru na temu "H(ome) C(omputer) vs. PC ?

O PC Magazinu: strasno! Od prevoda do sadrzaja smejurija

Nije mi jasno kako ima samo 90-ak strana.
Imao sam u rukama pre par meseci americko izdanje koje je imalo oko 400 strana !!!
Jeste da ima puuuno reklama, ali opet!

Sad ga čitam i nije me nešto oduševio.

Delija je napisao(la):
Nije mi jasno kako ima samo 90-ak strana.
Imao sam u rukama pre par meseci americko izdanje koje je imalo oko 400 strana !!!
Jeste da ima puuuno reklama, ali opet!

Sumnjam da to americko izdanje kosta 2 dolara kao ovo "Svet"-ovo 😀

Pa, osim ako ne grešim, ono košta $5 iliti $4.99.

Pozdrav

Danas sam ga video na kiosku i prelistao. Bruka. Em tanko (da nije CD-a msilio bih da je onaj Merkatorov flajer), em ništa pametno unutra. Članci očigledno prevod. Za takvu bljuvotinu ne dam ni tih 120 din, pa nek se zvalo i PC Magazine 🙁 Mislim nek košta i duplo skuplje, ali neka makar ima neki sadržaj.

Poslednja izmena:
pa posto vidim da vam se ne svidja PC Magazine,a posto se meni ne daju pare za njega...ako oce neko da se menja npr.za starije brojeve PC Press-a,Hackera,PC Play-a,SK-a ili Internet Ogledala

+ cena, poklon disk, mozda nesto zanimljivo da se procita
- gutanje slova, gramatika, nerazuman prevod, mali broj strana

Sve u svemu dzaba su ga pravili..

Nemam neke bitnije zamerke sem prevoda. Casopis nije pretezno hardverski i ne treba ga tako posmatrati.

Americko izdanje moze i besplatno da se eCita 🙂

Ovaj PCMag ce moj cale da kupuje 😉 Zna Coban sta narodu treba.

Kupio sam i vidim opis foto aparata, i vodic za kupovinu laptopa (zbog toga sam i kupio, ali je vodic najpre vezan za USA trziste, a uz to i nista nisu rekli sto nemoze da se nadje na CNET.com) Ostalo, nemogu ni da se setim.

Zanima me samo da li je PCMAgazine vec bio u Srbiji? Cini mi se da jeste?

delimir je napisao(la):
Sumnjam da to americko izdanje kosta 2 dolara kao ovo "Svet"-ovo 😀

Košta i manje, ako si pretplatnik!

"PC Magazine košta 35$ za 22 broja. "Wired" košta 12$ za 12 brojeva.

I uopšte manje-više svi časopisi u Americi koštaju 1-2$ po broju u pretplati, skupa sa poštarinom.

Poenta je u tome što se baze podataka s pretplatnicima posle prodaju oglašivačima za suvo zlato, pa se cene u pretplati često i dampuju. To znači i da onaj ko se u USA pretplati na 3-4 časopisa - ubrzo bude zatrpan junk mailom.

chasopis je ochaj zivi... ne zaslusuje nikakvu preporuku...

Nazad
Vrh Dno