Šta je novo?

[pc] Kotor II: Sith Lords izlazi 15.02.

Ma sa ovim force enlightingom sam spicio bakutu za po minuta...
@Voodoo
Kako su ti se prvo pojavili macevi? Nije mi jasno posto sam prvo morao babu da savladam pa tek onda maceve...Pozdrav

Kako sam se samo razocarao na Dantooine-u. Kao, placenici ce da napadnu, ona administratorka i svi ostali me najstrasnije istripovali, ja sve zivo nadogradio, ocekujem bice makljaza kao kada u FPS-ovima branis nesto a protivnici naviru sa svih strana kad' ono...... bukvalno 5 protivnika od kojih je jedan vredan.... smesno... a ja ocekivao neku borbu, izazov... i desava mi se jedna cudna stvar, tog jednog koji je vodja i jaci od ostalih bukvalno nisam mogao da ogrebem, ali bukvalno. I to mi se desilo vec nekoliko puta u igri sa nekim protivnikom... pa nemoguce je da sam toliko slab, imam ok i oruzje i armor a on me oduva samo tako... zato sam se u toj borbi bukvalno povukao sa strane i ostavio pandurima da ga razvale sto su oni i uradili za 5sec ali mi je malo bedak sto ja nisam ucestvovao u borbi...

Sa Force Enlightenment-om sam se prosetao kroz Sith akademiju, a Kreia-u a.k.a. bakutu sam ubio iz prve.I kod mene su se macevi pojavili posle.

Potrebna mi je pomoc. Posto imam Win 7 32bit, hteo bih opet da obrnem KOTOR 1,2, ali imam problema. Instalirao keca, ali posle startovanja igre i uvodnog ekrana na kome je logo Lucas Arts, nista se ne desava. Negde sam procitao da treba da se nesto cacka u .ini fajlu, ali ne mogu da nadjem taj post i uputstvo.

Nadam se da si probao da igru pokreneš kao admin, da isključiš Aero (izabereš Basic temu), da probaš kompatibilnost sa Windows XP, da možda restartuješ komp posle instalacije. Imao sam taj problem sa većinom starijih igara i nešto od pomenutih metoda uvek reši problem.

Mada evo sad sam ovde pročitao da je do nVidia drajvera za Windows 7. Nisam pročitao celu temu već samo prvu stranu pa možda ima neko elegantnije rešenje kasnije (umesto instaliranja Vista drajvera).

за тренутак сам се понадао да излази котор 3 :(

cesto se desi da u "originalne" igre nekompatibilne sa nekim OS... cisto kao info...

Nije do toga, nego treba određena verzija Miles DLL-a koja radi sa Vistom i sedmicom.

Kod:
http://filefactory.com/file/b1gfda0/n/kotor1-2_vista-w7_fixed_dll.rar

Ljudi bre, izasao je The Sith Lords Restored Content Mod 1.8, ispravljena je tuca bagova i dodate su razne stvari, sad je pravo vreme da se predje igra ako je niste do sada presli.
Mod kao i changelog mozete naci ovde.

Скоро ме ухватила носталгија за КОТОР, па реших да пређем оба дела, и тренутно сам на Malachor 5... Како ниси ово поставио само који дан раније :(

Na Malachoru ovaj mod pravi najvecu razliku. I ja ti preporucujem startover.

Скоро ме ухватила носталгија за КОТОР, па реших да пређем оба дела, и тренутно сам на Malachor 5... Како ниси ово поставио само који дан раније :(

I mene je, ali ja sam trenutno na KOTOR 1, pa me zanima sta mi sve treba od modova za dvojku (za widescreen me najvise interesuje kako se instalira i sta se instalira).

Za widescreen:

-Pokrenes ovaj update na sveze instaliranu igru, nakon cega stavis 1.0b crack
-Raspakujes negde uniws i pokrenes ga
-Stavis da je Game Star Wars Knights of the Old Republic II The Sith Lords i nadjes njen Game Instalation Folder
-Ispod toga postavis rezoluciju npr. 1440x900, kliknes na Patch pa izadjes iz programa
-Otvoris swkotor2.ini koji se nalazi u instalacionom folderu i pod [Display Options] i [Graphics Options] napises 1440x900 za Width i Height
-U zavisnosti koji format rezolucije si postavio, izaberes hud (u ovom primeru kotor2-16x10-hud) i raspakujes taj fajl u Override folder igre

To je to. Evo link gde sam sve okacio: http://www2.zshare.ma/g0rq8f1qn089

Худ у двојци не може да се мења, он се скалира са резолуцијом, док у првом делу то није био случај. Једино што може да се уради је исправка минимапе која не функционише добро након стављања друге резолуције.

Moguce, ni ne secam se.
Daj neki link za tu ispravku minimape, cisto da se nadje ako u skorije vreme i ja budem ovo instalirao. :)

Poslednja izmena:
Ево атачован.
Меће се у Оверриде фолдер

Prilozi

• mipc28x6_p.rar
    7.2 KB · Pregleda: 20
Da da, to je taj isti fajl kao u kotor2-16x10-hud.zip :D

Za widescreen:

-Pokrenes ovaj update na sveze instaliranu igru, nakon cega stavis 1.0b crack
-Raspakujes negde uniws i pokrenes ga
-Stavis da je Game Star Wars Knights of the Old Republic II The Sith Lords i nadjes njen Game Instalation Folder
-Ispod toga postavis rezoluciju npr. 1440x900, kliknes na Patch pa izadjes iz programa
-Otvoris swkotor2.ini koji se nalazi u instalacionom folderu i pod [Display Options] i [Graphics Options] napises 1440x900 za Width i Height
-U zavisnosti koji format rezolucije si postavio, izaberes hud (u ovom primeru kotor2-16x10-hud) i raspakujes taj fajl u Override folder igre

To je to. Evo link gde sam sve okacio: http://www2.zshare.ma/g0rq8f1qn089

Crack za 1.0b verziju igre nije dobar. To je samo prepravljeni krek inicijalne verzije i u kombinaciji sa restoration modom ne funkcioniše, tj. bagovi ostaju. Izgleda da mora original, ako ima neko kakvu ideju može na pm...

Presao sam obe igre na Win 7 64 bit, a takodje rade i na Win 8.1 ( bez ikakvih dodatnih tweakova, imam steam verzije obe igre ).

Ima li nekih poboljsanja u "Collection" izdanju igre? Jel probao neko? :)

Poslednja izmena:
Nema.

Za KOTOR II imas mod koji je po meni must have - Restored Content mod. Sredjuje 99% bugova, i dodaje par sati gameplay-a ( od izbacenog contenta ).

Da da, znam za to. Sad citam na netu, nisu cak stavili ni widescreen rezolucije u Collection.

A gle, vec prodje 9 godina otkad smo prvi put igrali ovo. :)

Serbian91, a može li neka narodna verzija? Peč? Tač? Fix? Rox? Mix? Gimmesomething....

Ipak je dvojka popularnija i bolja. :)

Sta bih dao da jednog dana naprave i trojku...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno