D
Deleted member 30833
Guest
1. Matična: ASRock B450M Pro4 R2.0
Cena 7.000 dinara
Komplet pakovanje
Domaća garancija
www.asrock.com
2. Procesor: AMD Ryzen 5 3600
Cena 7.000 dinara
Komplet pakovanje sa kulerom
Domaća garancija
4. RAM Kingston FURY KF432C16BBK2/16
Cena: 4.000 dinara
Komplet pakovanje
Domaća garancija
4. Grafička karta: ASUS DUAL-RX580-O4G
Cena 3.500 dinara
Nemam kutiju od RX 580 ali mogu grafičku da stavim u kutiju od RX 6600
Radna garancija 7 dana
www.asus.com
5. C270 HD WEBCAM
Cena: 1.000 dinara
Komplet pakovanje
Domaća garancija
Kupljeno u BC Group. 90% stvari su mi poslali nove i neotpakovane ali su kameru poslali korišćenu. Sve radi kako treba (video, audio) osim što je slab zglob kamere (nema onog otpora kao kod nove kamere). Stoji stabilno kada se postavi na monitor, ali sam ipak zbog te mane spustio cenu. Odradila je oko desetak Zoom sastanaka.
Preuzimanje na Konjarniku (ugao Ustaničke i Bul. kralja Aleksandra, okretnica tramvaja, Lidl, Aviv Park Zvezdara) danas i sutra u bilo koje vreme, od ponedeljka posle 18h. Mogu od ponedeljka da pošaljem Postexpress-om o trošku kupca nakon uplate. Cene su fiksne. Kontakt preko privatne poruke. Dostavljam Google Drive link sa fotografijama zato što mislim da maksimum mogu da priložim na forumu deset fotografija.
drive.google.com
Cena 7.000 dinara
Komplet pakovanje
Domaća garancija
.png)
ASRock B450M Pro4 R2.0
Supports AMD AM4 Socket Ryzen™ 2000, 3000, 4000 G-Series, 5000 and 5000 G-Series Desktop Processors; Supports DDR4 3200<span style=color:red;>*</span>; 1 PCIe 3.0 x16, 1 PCIe 2.0 x16, 1 PCIe 2.0 x1; AMD Quad CrossFireX™; Graphics Output:HDMI, DVI-D, D-Sub; 7.1 CH HD Audio (Realtek ALC892/897...
2. Procesor: AMD Ryzen 5 3600
Cena 7.000 dinara
Komplet pakovanje sa kulerom
Domaća garancija
4. RAM Kingston FURY KF432C16BBK2/16
Cena: 4.000 dinara
Komplet pakovanje
Domaća garancija
4. Grafička karta: ASUS DUAL-RX580-O4G
Cena 3.500 dinara
Nemam kutiju od RX 580 ali mogu grafičku da stavim u kutiju od RX 6600
Radna garancija 7 dana

DUAL-RX580-O4G|Graphics Cards|ASUS Global
Leveraging advanced cooling technologies derived from flagship graphics cards, the ASUS Dual series delivers the latest gaming experience in its purest form - the perfect choice for a well-balanced build.

5. C270 HD WEBCAM
Cena: 1.000 dinara
Komplet pakovanje
Domaća garancija
Kupljeno u BC Group. 90% stvari su mi poslali nove i neotpakovane ali su kameru poslali korišćenu. Sve radi kako treba (video, audio) osim što je slab zglob kamere (nema onog otpora kao kod nove kamere). Stoji stabilno kada se postavi na monitor, ali sam ipak zbog te mane spustio cenu. Odradila je oko desetak Zoom sastanaka.
Preuzimanje na Konjarniku (ugao Ustaničke i Bul. kralja Aleksandra, okretnica tramvaja, Lidl, Aviv Park Zvezdara) danas i sutra u bilo koje vreme, od ponedeljka posle 18h. Mogu od ponedeljka da pošaljem Postexpress-om o trošku kupca nakon uplate. Cene su fiksne. Kontakt preko privatne poruke. Dostavljam Google Drive link sa fotografijama zato što mislim da maksimum mogu da priložim na forumu deset fotografija.
PC komponente – Google Drive