Šta je novo?

Pc Berza

A sta se u stvari desilo sa "starom" pcberzom?

Nije otišla u istoriju već se prebacuje sa jednog na drugi provajder i takođe sa asp-a na php. Koliko mi je poznato, samo mali oglasi će biti pušteni u toku dana - možda? A ceo sajt bi trebalo da proradi do ponedeljka.
I dosta više pljuvanja ok?! Jel ste platili nešto pa niste dobili? Samo malo strpljenja i malo kulture nija na odmet. Nije teško biti fin.

Neko jeste platio, a nama iz istog razloga ponudio uslugu.

Zasto ne bi mogli da kritikujemo nesto, sto nije dobro?

To su ,uglavnom, pozitivne kritike, jer ljudi zele da im potrebne informacije budu sto pristupacnije.

Jos pre jedno par meseci sam poslao mailove obojici vlasnika/admina u vezi sa zamerkama i mogucim poboljsanjima.Naravno, odgovor nisam dobio, ali to je i bilo ocekivano...srbija...

Pa i ja sam platio, pa? Biće sve nadoknađeno. Valjda toliko imaju poslovne kulture.
Niko ne brani da se neko kritikuje ali da se pljuje, pa to je bar najlakše...
Ali opet, na kraju krajeva, da g-din. Željko prati ovo pisanije ovde, voleo bih da čujem i njegovu stranu priče.

Poslednja izmena:
Gdin Željko je dobio npr. od mene (pretpostavljam ne samo od mene) jedno pisamce u kome sam postavio najobičnije pitanje: Šta se to dešava sa pcberzom? (nije mi odgovorio), tako da je informisan o negativnom publicitetu koji je navukao od kad na sajtu stoji onih famoznih 24h. Nije stvar u tome što sajt ne radi (kao što neko reče, ništa nismo ni platili, šta se bunimo), već u iznošenju netačnih informacija i obmanjivanju javnosti.
Sajt NEĆE proraditi za 24h, pa bi zato bilo u krajnju ruku neodgovorno držati tu poruku nekoliko nedelja, bar bi to trebalo ispraviti.

E sa time se slažem da poruku na svom sajtu izmeni, eto prilike hakerima da učine još jedno dobro delo...

Poslednja izmena:
mi smo platili za decembar, nisu nikom poslali racun za januar.
Tako da nemam zasta da se bunim, cak mi ovo stanje i odgovara, jer nema nelojalne konkurencije rada na crno....

Koja je ovo antireklama
Jedan od vlasnika je napisao(la):
Osnovna delatnost novoosnovanog preduzeća je razvoj Internet sajtova za klijente iz Srbije i inostranstva, kao i razvoj sopstvenih marketinških Internet portala www.pcberza.co.yu i www.berzavozila.com.
hint: probajte ta dva linka :eyebrows:

Za sve nestrpljive Del Boy-eve info da pc-berza ponovo tera male oglase.. :)

Doduse rade samo mali oglasi....

a forum...pa bilo bi bolje da je i on prazan :D

Ostali servisi biće aktivirani u narednih nekoliko dana. Hvala na strpljenju.

misle: u narednih nekoliko nedelja . . .

Ja sam rekao da ce biti pusteni prvo oglasi a ceo sajt do ponedeljka.
Nadam se da ce webmaster-i tako i da urade.
Ajd uzdravlje.

Aaah napokon radi normalnom brzinom.... Nikad mi nije bilo jasno kako su godinama uspjevali da se izbore za titulu najsporijeg sajta ever. Tu je i Asus download sekcija doduse :d

Kako na bolje, ja posao juce da trazim da vidim posto su ruteri,i.... nigde ne mogu da nadjem! Jesam ja corav ili sta, nigde nema mrezne opreme???

Ceo problem sto pcberzu vode dva coveka koja i da zele ne uspevaju fizicki da postignu. Cuo sam da su uzeli i treceg koji ce raditi fizikaliju tj. ukucavanje karakteristika i linkovanje cenovnika direktno na bazu odredjene maloprodaje. Takodje izbacivace firme sa paletom od 99999999 proizvoda, sve cene ce biti u dinarima sa PDV-om sa opcijom izbora prikaza u EU po srednjem kursu. To je deo onoga sto j meni predstavljeno.
Neka realna procena je po meni mesec ipo do dva do uspostavljanja normalnog funkcionisanja site-a.
Do tada ce i IT Svet biti dosta pregledniji i azurniji, te eto nama vise izbora...

Ja se iskreno nadam da će i projekat Werbian uspeti (pominjan je u ranijim porukama). Bolje je da imamo nekoliko dobrih opcija u kojima će svako pronaći nešto što mu odgovara.

Ako mene pitate itsve je potpuno neupotrebljiv, azuriran ko zna kad, npr po njihovim cenovnicima nvidia jos nije izbacila 8800 kartice. Da ne spominjem sto nema search opciju.

Ako mene pitate itsve je potpuno neupotrebljiv, azuriran ko zna kad, npr po njihovim cenovnicima nvidia jos nije izbacila 8800 kartice. Da ne spominjem sto nema search opciju.

IT Svet se automatski azurira svaki dan. Problem je sto malo sporije ubacuju opise za nove proizvode

Po meni je pcberza odlična samo kad bi imali još 2-3 čoveka za fizikalije.

Do skora je taj link davao PCberzu, taman su ih razdvojili i eto ti Turčin šta uradi :D

Biće napokon i pcberze.
Očekivani početak rada berze računara je Ponedeljak, 26.02.2007. Moguće je da berza proradi i pre navedenog roka.

Vrh Dno