Šta je novo?

Pc Berza

pa pitanje vremena je kad ce svi morati da se usaglase sa zakonom o oglasavanje, tj suzbijanje sive ekonomije mora da pocne

proradila pcberza... da li se to meni cini ili ej ovo pokusaj kopiranja ITsvet-a?
nestala ponuda mreznog hw-a, npr

Pa, da krenemo redom. Vidi se da su se ljudi potrudili oko dizajna celog sajta, za svaku pohvalu, samo se sada malo teže snalazim na sajtu. Šta ćeš, moć navike.
Prijatno me je iznenadila brzina sajta (posle blokiranja svih reklamnih sadržaja naravno)
Uvek mi se sviđalo kada pored detaljnog i tačnog opisa proizvoda mogu da vidim i sliku istog.
Mislim da su na dobrom putu, i nadam se da će uspeti da održe ažurnost podataka.

Jako razocaran ... (za sada)

Mala kolicina artikala, nema pretrage, navigacija losa ...

Valjda ce to popraviti ...

Nema "back" dugmeta...

I nema Search-a....bruka bre!

+ u FF ne vidim slike ...

IE6-ok

Naravno flash je blokiran u FF

Nema "back" dugmeta...

Imaš na IE "back" dugme :D

I meni je to malo smetalo, ali sa dva klika miša može sve da se odradi. U početku malo smeta, ali se posle 10min navikneš. Dosata je drugačija logika sajta od predhodne.

@vlaiv
"Mala kolicina artikala, nema pretrage, navigacija losa ..."

Pa popunjavaju artikle polako. Nisi valjda mislio da će preneti onaj haos od podataka sa predhodnog sajta? :crash:
Pretraga će valjda uslediti, mada i ovako može brzo da se nadje ono što se traži.
Šta je konkretno loše u navigaciji?! :trust: Drugačije je koncipiran sajt od predhodnog pa to smeta u početku.

Primetio sa jedan problem. Kada se odaberu npr. graf.kartice i kada se posle toga odabere određen proizvođač, on ne radi filtriranje graf.kartica od tog proizvođača, već prikaže sve artikle od tog proizvođača?! :trust:

@stoske

U FF imam slike :S:

Zaboravih da okačim sličku

Prilozi

• FF PC Berza.JPG
    FF PC Berza.JPG
    145.5 KB · Pregleda: 90
Bez pretrage sajt nema nikakvog smisla :mad:

Apsolutno! Meni je i kod stare PCberze smetala losa pretraga, a ovde je problem resen tako sto je jednostavno - nema. :wall:

Uf, dobro je. Sad sam citao na pcberzinom forumu, kazu ubacice search!!! Istina moze da potraje ali bice!

Uf, dobro je. Sad sam citao na pcberzinom forumu, kazu ubacice search!!! Istina moze da potraje ali bice!

Koje su to nebuloze...:wall: Ko izgubi više od jednog dana (htedoh reći sata, ali hajde..) da napravi PHP skriptu koja generiše SQL upit i vraća potrebne rezultate, a pritom tvrdi da iole zna PHP treba da se rokne pištoljem u glavu (ja častim metak ako slučajno nema)!

Ne volim da budem ekstreman, možda je zbog kiše, ali stvarno, nadam se da će svi koji pružaju usluge po principu "ja znam šta vama treba i šta je najbolje..." nestati s lica Interneta...

Zamolio bih da drugi useri ne komentarišu ovaj moj flame, a moderatori udrite jednu opomenu, ali stvarno mi je nešto prekipelo...

Pcberza izgleda bolje nego ranije (kad nije radio link :d). Jos da se samo malo opismene i prestanu da koriste decimalnu tacku i sve ce biti u redu.

Ljudi ne razumete me ili sta? Da Vas podsetim radi se o najavljenom projektu Werbian (sajt kao PC berza samo po obecanjima mnogo bolji). Zna li iko nesto o tom?

Nazad
Vrh Dno