hugostrangedire
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poena
- 169
*** provuce se greska od tolikog broja (njihovo je trziste ogromno). Ovde se svjesno salje losija serija i to je razlika!![]()
Mozda je sa iPhonom drugacija situacija, ali pogledaj ovako. Apple racunari koji se kod prodaju (kod zvanicnog resellera, koji zastupa citav region) su namenjeni za UK trziste, a cisto sumnjam da je za njih namenjena losija serija. Toliko smo malo trziste da se granicimo sa statistickom greskom, mislim ni AppStore nismo dobili. Tvoja teorima pije vodu, jedino ako u "ceo region" salju losije serije, a to mi je tesko da poverujem. Takodje, bar sto se iPhona 6 i 6+ tice, potraznja je svuda velika i mislim da se trude da ih stancuju sto brze i samo salju i da stvarno nema losije ili bolje serije telefona.
Ono sto jeste cinjenica, je to da sam cuo od ljudi koji dosta Apple uredjaja kupuju zadnjih 10ak godina, je da im je kontrola kvaliteta zadnje 2 godine dosta losija, mada to se lako moze prepisati vecem broju proizvedenih jedinica.
Takodje, treba imati na umu da se na ovakvim forumima uglavnom oglasavaju ljudi koji imaju nekih problema sa nekim uredjajem (na zalost) i da nekako vise primetimo tzv. negativnih nego pozitivnih threadova. Hocu da kazem, dosta su neprimetniji ljudi koji bi postavali nesto tipa "uzeo telefon danas, sve je super" zar ne?
Ispada, jedini nacin da se neko zastiti od mogucih neprijatnosti je da telefon aktivira u poslovnici. Znam da nije to za sve ok, iskreno, i ja kada bih ga kupovao vise bih voleo da telefon otvorim kuci, ali sta je tu je, svi smo svesni kako ovakve stvari funkscionisu kod nas...
Poslednja izmena: