Space
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.04.2006
- Poena
- 440
Epl je Epl i ne treba ga porediti sa drugima, ali su mi zanimljiva poređena ekonomije Srbije sa SAD i ostatkom Evrope. U zemljama razvijenih ekonomija ne menjaju telefon korisniku zbog Epl garancije već zato što "im se može", jednom T-Mobile ili Orange, koji prodaju po 50 telefona dnevno (regularno, bez prvog talasa). Daju korisniku novi telefon da bi bio zadovoljan jer troši mesečno više nego prosečan Srbin, pa im se isplati, o onda se oni "peglaju" sa Eplom i servisom. Ako ostvare pravo na garanciju super, ako ne, nije šteta, preživeće, služiće kao zamenski telefon, pokloniće u dobrotvorne svrhe, nema takvih slučajeva baš puno. Ali to T-Mobile, Orange, Telefonica može da istrpi. Telekom sa prodatih 600 komada u prvom naletu? Teško!
A smešna mi je terorija zavere, svi su mafija i svima treba "po spisku", loši telefoni za Srbe, ne postoji servis! Nagađanja, revolt, bes... ne spacemastera već podršku koju dobija. Žao mi je, ali ne podržavam verbalno nasilje i bezobrazluk, vulgarnost!!! Imam preča posla u životu![]()
Možda znaš nešto što ja ne znam, ali ko je ovlašćeni servis iPhona za MTS?