Šta je novo?

PayPal u Srbiji!! (konacno)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja cekam da dozvole primanje uplata za fizicka lica, pa da konacno domacice iz Srbije krenu da zaradjuju preko livejasmin i sajtova slicne tematike. :D mada, verujem da ce i gospoda moci da zarade finu platu, jer nas nije blam :d

Cisto da bude jasno, sve zemlje koje su pristupale pay pal sistemu su u pocetku imale samo mogucnost slanja novca, da ne pomislite da je to zato sto smo rupa od zemlje i da je to samo nama uvedeno ;)

btw, interesuje me, sta sprecava fizicko lice da otvori business nalog ? tj kakve(i da li) bi probleme mogao da ima ako bi neko ko nema firmu otvorio? i ako bi imao probleme oni bi bili od strane koga(paypala ili drzave)?

Poslednja izmena:
Pozdrav
Napravio sam nalog sa intesa internet karticom,ukucao sve podatke sa kartice ali mi ne pokazuje nikakav iznos na kartici,a imam neki novac na njoj.
Sta je potrebno jos da uradim da bi se novac na racunu prikazao?

Koliko ja kapiram ne vidi ti se zato sto jos nisi imao transakcija preko paypala, ali bi mogao da placas u vrednosti koliko novca imas na kartici. zato sto tebi kada neko bude uplatio novac na paypal to ne znaci da ti je automatski i na kartici, vec moras da odradis "povlacenje" novca na karticu, stim sto u obrnutom slucaju ti ne moras da uplacujes novac na pay pal, vec ce sam paypal sa kartice skinuti potrebnu sumu prilikom transakcije.
Ista stvar je i za Moneybookersom.
Neka me neko ispravi ako gresim.

da li da uradim Confirm your card to raise your account limits i cemu sluzi tacno?
skida 1.5e koji se kasnije refundiraju

Napravio sam nalog i pokusao da registrujem Intezinu internet karticu.

Nije je prihvatio ima neko ideju sta mi je ciniti?

Takodje sam od PP-a dobio mail da je nalog u funkciji ali sa karticom i dalje isti problemi.

Karticu do sada jos nikada nisam korstio.

Uspeo sam da podnesem zahtev za konfirmaciju debitne kartice.Da li mi neko moze reci kada i gde mogu pronaci taj cetvorocifreni broj koji mi je potreban za verifikaciju?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno