Sad sam registrovao merchant nalog i ima samo opcija send payment, nista od toga za sada...ali postoji i mogućnost otvaranja merchant naloga za business korisnike gde je moguća naplata.
You cannot change country as advised above. You need to close your account and open on in your new country of residence.
Here’s how to close your old PayPal account:
1.Go to www.paypal.co.uk and log in to your account.
2.Click ‘Profile’ near the top of the page.
3.Select ‘My account settings’.
4.In the ‘Account Type’ section, click ‘Close account’ and follow the instructions.
Here’s how to create a new PayPal account:
1.Go to www.paypal.co.uk
2.Click ‘Sign Up’ at the top of the page.
3.Select your country or region and your language.
4.Select the type of account you want to create, and then click ‘Get Started.’
5.Enter your information, and then click ‘Agree and Create Account.’
After you have confirmed your email address, you can use your new account.
Also, you can only use an email address on one PayPal account at a time.
Sad sam registrovao merchant nalog i ima samo opcija send payment, nista od toga za sada...
Ako želite da primate uplate, morate biti pravno lice (morate imati neku svoju firmu).
Drugari,
A koju karticu treba da izvucem da bi mogo da se registrujem?
Aha, hvala na odgovoru, a kako stoje stvari sa carinom, do koju sume se ne carini, kolika je carina?
I kako oni sad to naplaćuju, ko je garant da me neće *****ati i šta da radim ako mi PP proguta pare ko fliper žeton?
Mislim ja ostavljam broj Visa kartice, ko mi garantuje da mi se neće skinuti sve sa iste?
@magick
Rasime spasi me! :d
isto mi se dogodilo i sad na tom "novom" nemam verifikovanu karticu.Jel vam radi promena email adrese? Tj. dodavanje nove? Pokusao sam juce nije htelo, pokusavam danas i nece. Nece da potvrdi adresu, ni kad se rucno ukuca kod, onda kliknem na Paypal logo gore da odem na home stranicu, i vidim da mi stoji adresa unconfirmed, a sto je najgore nije je dodao na moj nalog nego je otvorio novi nalog sa tom adresom. Znaci ludilo.<br />
<br />
EDIT:Uspeo sam nekako da potvrdim email adresu, ali mi je ladno kreirao novi nalog, nije dodao email adresu na stari nalog.
Kada sam pokusao sa svog naloga (registrovan davno na Sloveniju) da prebacim pare na novi registrovan danas na Srbiju:
Currently PayPal accounts in Serbia are only able to send payments. This recipient is not eligible to receive funds.
Sada imam jedno pitanje na PP mi stoji da mi je balans 0 kako sada da tu dodam novac? ili to ide automatski kada nesto uzmem on to digne sa kartice?
isto mi se dogodilo i sad na tom "novom" nemam verifikovanu karticu.
Koji ******izam![]()
Jel vam radi promena email adrese? Tj. dodavanje nove? Pokusao sam juce nije htelo, pokusavam danas i nece. Nece da potvrdi adresu, ni kad se rucno ukuca kod, onda kliknem na Paypal logo gore da odem na home stranicu, i vidim da mi stoji adresa unconfirmed, a sto je najgore nije je dodao na moj nalog nego je otvorio novi nalog sa tom adresom. Znaci ludilo.<br />
<br />
EDIT:Uspeo sam nekako da potvrdim email adresu, ali mi je ladno kreirao novi nalog, nije dodao email adresu na stari nalog.
Nasao sam u nekom tekstu na B92 (ili negde drugde) komentare ministra da ce u drugoj "fazi" da implementiraju i biznis naloge i mogucnost naplate, pise "uskoro"...Mnogo informacija ima ali nigde precizno kada se radi o biznis nalogu. Kod jednih može da se primaju uplate, sad iz tvog primera i lično što si se uverio ne može... više se nezna ništa tačno kod biznis naloga kakva je situacija...
Pošto sa biznis nalogom imaš mogućnost procesuiranja kreditnih kartica i primanja uplata tj. merchant account to omogućava...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari