Šta je novo?

PayPal (FAQ u prvom postu)

Kad zatrazis novac sa paypala na tekuci racun treba da prodje 5 radnih dana minimum pre nego sto dobijes novac, + 1 dan da provere transfer...
Samo me nerviraju smradovi sa paypala zamrzli mi 125e i uzeli fee i sad ja moram da platim fee a iz nekog razloga ne mogu da platim.

Kad zatrazis novac sa paypala na tekuci racun treba da prodje 5 radnih dana minimum pre nego sto dobijes novac, + 1 dan da provere transfer...
Samo me nerviraju smradovi sa paypala zamrzli mi 125e i uzeli fee i sad ja moram da platim fee a iz nekog razloga ne mogu da platim.
Pare povlačiš na Visa karticu. Mislim da nije moguće za PP vezati račun koji nije američki.

Zna li se zasto na srpskom Playstore ne postoji PP app? Ili je standardno silent obrazlozenje - poslednja rupa na svirali.

Moze li da se provali taj switch na drugu drzavu i da se blokira account?
Ako moze bez rizika od blokade accounta - koji su ostali dowsides promene PS na USA i koriscenja u Srbiji?

"You won't be able to use your current payment methods or Play balance AND you can't change your country again for 365 days

This change can take up to 48 hours to complete. Until then, you may not see prices in the new currency or be able to make purchases"

Poslednja izmena:
Ima Pejpel aplikacija da se preuzme sa apkmirror sajta. Odatle sam preuzeo i koristim je normalno na telefonu.

nemoj skidati kojekakve apkove pogotovo za bankarske aplikacije. nemoj menjati drzavu nigde, idi na neki free proxy sajt preko njega se uloguj na gplay sajt i potrazi app klikni da je preuzmes i ugasis prozor. kasnije sa fona samo pokreni install jer ce biti u library.

Poslednja izmena:
Izgubio sam pare iako sam poslao brdo SS a covek ni jedan jedini dokaz nije poslao. A pored tog gubitka poslao mi 125e a moram da vratim 130e. I jos sam duzan 5e...
Naloge za igrice je najbolje prodavati preko middleman servisa, jeste da uzmu proviziju ali si barem miran što se tiče refunda.

Zašto sa neke druge adrese ne bi prijavio da ti je nalog hakovanja? Ne verujem da će njemu pasti na pamet da im šalje Skajp ss-ove.

nemoj skidati kojekakve apkove pogotovo za bankarske aplikacije. nemoj menjati drzavu nigde, idi na neki free proxy sajt preko njega se uloguj na gplay sajt i potrazi app klikni da je preuzmes i ugasis prozor. kasnije sa fona samo pokreni install jer ce biti u library.
1) Ako se preko proxy prvo ulogujem u Gplay i potrazim app svejedno ne mogu da je pronadjem jer mi je nalog srpski
2) Ako neulogovan potrazim Paypal na Gp tada je i pronadje i klikom na Install trazi da se ulogujem i tada izbaci gresku.

Jedino sto sam uspeo je da je dodam u Wishlist ali tamo izbacuje da je "necompatible app"

1) Ako se preko proxy prvo ulogujem u Gplay i potrazim app svejedno ne mogu da je pronadjem jer mi je nalog srpski
2) Ako neulogovan potrazim Paypal na Gp tada je i pronadje i klikom na Install trazi da se ulogujem i tada izbaci gresku.

Jedino sto sam uspeo je da je dodam u Wishlist ali tamo izbacuje da je "necompatible app"
Idi na https://apps.evozi.com/apk-downloader i unesi link Pejpel aplikacije da prodavnice. Zatim pritisni da generišeš aplikaciju i servis će ti preuzeti originalnu aplikaciju sa prodavnice.

Ja sam se upravo preko Opera VPNa povezao na GP, nasao Paypal Mobile app, instalirao se normalno. Preko IE-a je ne nalazi ;) Nista nisam uradio, ne znam ni gde mi je nalog registrovan cak ;)

Ja znam da moze tako jer sam i sam tako uradio a jos lakse je kao sto alfa kaze.

Verujem da ste uspeli, ali kod mene to ne funkcionise. Evo i sa Operom sam probao kao i sa nekoliko proxy i vpn servisa.

Kada promenim IP na PC i ulogujem se u GP na moj nalog, PP ni traga ni glasa.

Ne ides u gplay store da trazis app nego upisi u google paypal app da dobijes direkt link od aplikacije pa ces moci.

Poslednja izmena:
Ja sam kroz Operu isao u GP, i potrazio, izasao mi je. VPN mi je podesen na Europe.

BTW, sta ce ti app? Da li ista nudi sto ne moze kroz browser?

Ne vredi,
"this app is incompatible with your device".
MiA1 inace provereno radi sa Paypal app.

Ne mora da znaci, mozda nemas isti ROM ili nesto slicno..
Meni sa direkt linkom dozvoljava i bez proxy-a da ga instaliram sada. S5 (Duos), S7 (single i Duos), OP3T.

Nego, sta bi dobio njime?

Danas flashovao poslednji oficijelni rom, sve klot i bez roota. I opet isto.

Sta mi znaci? Pa sad je pocelo da mi znaci jer ne moze nekome da radi, a nekome da ne bez valjanog razloga. Ima i market da promenim zbog toga :)

Jeste, pojavilo se install ali pricamo u trenutku kada nisam ulogovan. Cim udjem u svoj nalog, nesto vrti, ispise error, try later, install taster ne postoji i sa leve strane stoji "incompatible with your advice".

Ma sta radi taj app sto u browseru ne moze?:)

Idi na https://apps.evozi.com/apk-downloader i unesi link Pejpel aplikacije da prodavnice. Zatim pritisni da generišeš aplikaciju i servis će ti preuzeti originalnu aplikaciju sa prodavnice.
Koliko je ovo pouzdano? Behind the curtain mi nešto izvrti, kao da igramo poker.. i ponudi neku njihovu back door app, umesto originalne sa PS?

Ne prolazi mi nijedna druga opcija osim tvog predloga. GPay i PayPal sam podigao na moj Gdrive acc, tu ih čuvam, ali ih nemam u PS library. Hoću reći, na ovu foru sam mogao da pronađem aplikacije na bilo kom Android Warez sajtu, jer ko garantuje da su to baš te aplikacije sa PS? Pokušao sam preko VPNa iz Android Pie, ali ne dobijam Install tab, već da aplikacija nije kompatibilna za moje područje. Probao GB, DE i USA.

Registrovao sam GPay na Intesinoj Visa Electron, Google je povukao 1€ za proveru, isto kao na PayPal-u prilikom registracije kartice.
Interesantno da aplikacija nije dostupna za RS, ali Serbia postoji u listi država.
GPay već postoji integrisan u Android Pie, nije ni bilo potrebe da skidan app, ali će mi svakako trebati jer relativno često menjam ROMs.

Poslednja izmena:
Koliko je ovo pouzdano? Behind the curtain mi nešto izvrti, kao da igramo poker.. i ponudi neku njihovu back door app, umesto originalne sa PS?

Ne prolazi mi nijedna druga opcija osim tvog predloga. GPay i PayPal sam podigao na moj Gdrive acc, tu ih čuvam, ali ih nemam u PS library. Hoću reći, na ovu foru sam mogao da pronađem aplikacije na bilo kom Android Warez sajtu, jer ko garantuje da su to baš te aplikacije sa PS? Pokušao sam preko VPNa iz Android Pie, ali ne dobijam Install tab, već da aplikacija nije kompatibilna za moje područje. Probao GB, DE i USA.

Registrovao sam GPay na Intesinoj Visa Electron, Google je povukao 1€ za proveru, isto kao na PayPal-u prilikom registracije kartice.
Interesantno da aplikacija nije dostupna za RS, ali Serbia postoji u listi država.
GPay već postoji integrisan u Android Pie, nije ni bilo potrebe da skidan app, ali će mi svakako trebati jer relativno često menjam ROMs.
Taj sajt ti samo kreira direktan link za preuzimanje neke aplikacije koja je inače nedostupna za tvoj region. Moju Pejpel aplikaciju sam preuzeo sa androidapks.com i sve normalno radi. Već nekoliko meseci je koristim a takođe na nalogu imam sredstva i čekam da još više prikupim pa da povučem odjednom. Ako se iz nekog razloga plašiš nemoj da koristiš moja predložena rešenja.

Poslednja izmena:
Apk sa apkmirror jer verovatno cista, ima cert koji se gadja sa ostatkom fajlova, bio sam na korak da je ipak instaliram ali sam odustao u poslednjem trenutku. Ako ne moze preko GP onda ne mora nikako.
Mozda je i Alfa jednom u pravu :) - web je mozda sasvim dovoljna stvar makar za PP koriscenje.

Mislim da na apkmirror-u ima md5 za svaku aplikaciju pa se tako može proveriti da li je bilo koja aplikacija zaista autentična.

Ima to sto napisu i slaze se posle skidanja fajla. Ali i posle svega, potrebno je da im verujes jer nemas original da sa njim licno uporedis.

Taj sajt ti samo kreira direktan link za preuzimanje neke aplikacije koja je inače nedostupna za tvoj region. Moju Pejpel aplikaciju sam preuzeo sa androidapks.com i sve normalno radi. Već nekoliko meseci je koristim a takođe na nalogu imam sredstva i čekam da još više prikupim pa da povučem odjednom. Ako se iz nekog razloga plašiš nemoj da koristiš moja predložena rešenja.

Za razliku od PP, Google je stornirao 1€ u roku od 15tak minuta.

Deduktivnom metodom izvlačim premise, koristeći Okamovu oštricu ;) Hoću reći, više bih voleo da mi je sve uredno na PS, pod Library, zbog update-a.
Ovako ću periodično morati sam, manuelno, da radim update, koristeći tvoju metodu - preko tog sajta.
Pokušaću i ostale predloge, još jedared, mada mi ovog puta nisu prošli.

Vrh Dno