Šta je novo?

PayPal (FAQ u prvom postu)

Plaćanje sa jednog srpskog paypal naloga na drugi srpski paypal nalog nije zakonski dozvoljeno.

Tačno, narodna banka srbije zabranjuje

samo ako je u valuti u dinarima može [emoji39]

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

10) kupoprodaje softvera i drugih digitalnih proizvoda na internetu koji se isporučuju isključivo putem telekomunikacionih, digitalnih ili informaciono-tehnoloških uređaja, pod uslovom da se plaćanje vrši korišćenjem platne kartice ili elektronskog novca preko pružaoca platnih usluga sa sedištem u Republici.
Prodam ti softver, a placas karticom :)
Ja mogu, imam korejski PayPal ako zariba :)

Prebacivao sam novac da mog na majčin PP nalog da bih proverio kolika je provizija. Sve je prošlo i nikakvih problema nije bilo.

10) kupoprodaje softvera i drugih digitalnih proizvoda na internetu koji se isporučuju isključivo putem telekomunikacionih, digitalnih ili informaciono-tehnoloških uređaja, pod uslovom da se plaćanje vrši korišćenjem platne kartice ili elektronskog novca preko pružaoca platnih usluga sa sedištem u Republici.
Prodam ti softver, a placas karticom :)
Ja mogu, imam korejski PayPal ako zariba :)

da to je od skoro a moze i kucu kad prodaje (nekretnine mogu u devizama)

Srpski na srpski ppal, samo 4$?

Pa to je manje nego sto Fees oage kaze, zar ne? Super ako je tako :)
Kad je to bilo?

Sto ze tice toga da moze, ppal ne gleda to, niti NBS moze da isprati toliko.
Tek kad se to radi cesto, pa neko prijavi, jer mu se ne svidja (hint: taxisti i CarGo :))

ako smo zakljucili da moze neka mi posalje PP neko ko je voljan to da obavi, nije veliki iznos u pitanju 150e

Pa to je manje nego sto Fees oage kaze, zar ne? Super ako je tako :)
Kad je to bilo?

Sto ze tice toga da moze, ppal ne gleda to, niti NBS moze da isprati toliko.
Tek kad se to radi cesto, pa neko prijavi, jer mu se ne svidja (hint: taxisti i CarGo :))
Bilo je odavno, pre više od godinu dana. Sad sam proverio, poslao 107 $ i primio 103.06 $.

@Roger_Waters

Niko nije rekao da ne može, nego je kršenje zakona.

To je u pricnipu krsenje zakona, zato sto kad nas nije dozvoljeno koristiti evre osim kod nekretnina i jos nekih izuzetaka, ako sam dobro razumeo?

Zakon i Srbija ne idu u istoj recenici

ah dok te stigne. to ne ide za odredjene a za sirotinju se uvek nadje gde da se primeni

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Jedno pitanje drugari,gde moze da zapne, i da li je uopste moguce da novac prebacen preko PP danima ne legne na drugi nalog? Kupio sam neku masinu na licitaciji preko Surplex-a i prebacio im novac,imam sve uredno u izvestaju,proslo je vec par dana od uplate,a oni navodno jos uvek ne vide iznos na njihovom nalogu. Problem je jer postoji rok za preuzimanje masine koja je u Italiji,organizovao sam i prevoz i sada ne znam sta da radim. Oni predlazu i uplatu na racun,pa ce mi vratiti novac ako legne dva puta [emoji23] Dakle,kako proveriti da li su dobili novac,da li uopste postoji nacin? Ili da se zalim PP, rok za preuzimanje se blizi. [emoji20]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jedno pitanje drugari,gde moze da zapne, i da li je uopste moguce da novac prebacen preko PP danima ne legne na drugi nalog? Kupio sam neku masinu na licitaciji preko Surplex-a i prebacio im novac,imam sve uredno u izvestaju,proslo je vec par dana od uplate,a oni navodno jos uvek ne vide iznos na njihovom nalogu. Problem je jer postoji rok za preuzimanje masine koja je u Italiji,organizovao sam i prevoz i sada ne znam sta da radim. Oni predlazu i uplatu na racun,pa ce mi vratiti novac ako legne dva puta [emoji23] Dakle,kako proveriti da li su dobili novac,da li uopste postoji nacin? Ili da se zalim PP, rok za preuzimanje se blizi. [emoji20]

Ako si jednom poslao novac transakcija je zabeležena i vidljiva je na nalogu. Proveri još jednom da li je uplata otišla na pravu adresu. Novac poslat preko PP naloga stiže skoro trenutno. Pošalji im sliku ekrana i broj transakcije i svakako nemoj ponovo da im šalješ novac. Ukoliko i dalje bude problema svakako kontaktiraj korisničku podršku.

To je to sto vidim u aplikaciji,na racunaru imam detaljniji izvestaj,a stigla mi je i poruka od banke da su mi skinuli taj iznos. Sve sam im to uredno poslao.
Evo jos jedan:

IMG_0140.JPG

Instant je slanje preko PP-a, nemoguce je da ne vide, ako je prava adresa.

Pa direktno na njihovom sajtu sam platio,samo me spoji sa mojim nalogom i to je to. Isto tako placam i na ebay-u,nikada nijedan problem nisam imao do sada.

Posalji im to, pa ako ne nadju za dan-dva (radna), trazi povracaj.
*mjau**mjau**mjau* :(

Nazad
Vrh Dno