Čeka te u banci, automatski se produži svake 2 godine.
Ako se ne podigne jednom kartica u nekom roku, otkazuje se. Ne znam koji je rok, ali preko godinu dana nije
Čeka te u banci, automatski se produži svake 2 godine.
Ako se ne podigne jednom kartica u nekom roku, otkazuje se. Ne znam koji je rok, ali preko godinu dana nije![]()
Koliko se čeka na Visa electron kod banca intesa?
Ako se ne podigne jednom kartica u nekom roku, otkazuje se. Ne znam koji je rok, ali preko godinu dana nije![]()
Nedelju-dve, zavisi gde živiš, ako si u nekom selu onda i duže...
6M. Isto ti se hvata i ako je preuzmes, a ne upotrebis u prvih 6 meseci.
Tacno je, NS izgleda jedino dobija brzo kao BG, ostala mesta idu nekom logikom, ali ne salju u mala mesta toliko cesto, vec kad se nakupi da ima smisla da se posalje vise njih u manja mesta.Kakve veze ima da li je selo ili grad aman?? Pa nije banka u selu. Ili mislis da vide tamo ovaj je iz nekog sela, on neka ceka duze. Kartica ne stize na kucnu adresu, a i da stize, kuriske sluzbe i na selo idu isti dan kao i u grad. Cudno razmisljanje, u najmanju ruku.
Potpuno sam nov u PayPal svetu pa imam pitanje. Sigurno je o ovome bilo reči, ali nemam pojma gde da tražim među ovoliko postova.
Kada mi neko pošalje novac (nije kupovina - obično slanje ako uopšte ima razlike, ako se ne varam pošiljaocu je potrebna samo moja mail adresa) , da bi taj novac prebacio na račun (karticu) i mogao da ga koristim da li plaćam neku vrstu provizije?
Hvala.
Meni samo nije nesto jasno ovde, ovo trece "Refund - Payment" sta je? Ispada kao da si 3x platio, a jedan refund dobio?
Meni to izgleda kao da je 4 puta plaćao (28, 30. 31 marta i 5 aprila) a refund je dobio za uplatu od 31-og marta! Ostale uplate su prošle regularno, bez refunda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari