Šta je novo?

PayPal (FAQ u prvom postu)

Ako ne odgovori sad,pokrenucu na paypalu.
Ma ne bih mu odmah dao, mislio sam da je stvarno problem,jer je jak prodavac. Mozda i jeste problem,ne verujem da ne salje. To sto sam kupio,prodaje se na tone....

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Paypal je dosudio da vratim telefon a Kinez je dao adresu na kineskom pa sam se ja žalio i dobio na engleskom jeziku ali adresa je ogromna i ne mogu ni pola slova da napišem u onom formularu u pošti a oni nemaju pojma šta i kako jedino kažu da ako pogrešno napišem može da se vrati pošiljka.Da li je imao neko taj slučaj i šta da radimuploadfromtaptalk1488977752098.jpguploadfromtaptalk1488977758410.jpg

Послато са SM-G355HN

Imao sam ja, trazi od kineza da ti smanji adresu najmanje sto moze, posalji mu sliku deklaracije i oznaci gde treba da napises... Meni je smanjio, ali je opet bilo gusto:D

Hvala puno ali odustao sam od slanja jer je u pitanju senzor otisaka a sve ostalo radi odlično.

Sent from my Le X820

Ha ha ha, posle toliko cimanja si odustao... a još na početku sam ti rekao da ne šalješ.

Iskreno kada sam video kolika je zezancija plus mnogo nepismenih službenika u pošti život mi se smučio,a da je bilo cimanja bilo je hahaha

Sent from my Le X820

Eh da su nepismeni samo u pošti... Danas su nepismeni svuda oko nas a najbolje od svega je kad ti pričaju neku priču za koju znaš da nije u redu. A oni su ubeđeni da su u pravu. Danas je najbolje da se čovek vodi onom starom: "Tri puta meri, jednom seci." Jer u suprotnom živce ćeš da pokidaš dok rešiš problem.

Opste pitanje
ukratko ?
Koristim svoj P. Pal odavde iz Srbije za pojedina placanja samo kao i kupovinu.
Zanima me da li na isti svoj P.Pal mejl mogu li da primim novac bilo odakle ?
I ako se on novac nalazi na P. Pal acountu , sta sa njim dalje mogu ?

Imam Visa Electron u Intesa banci koja mi je vezana za PayPal. Posto mi treba jos jedan PayPal nalog, koja je jos banka dobra da se uzme kartica za PayPal? Jer pretpostavljam da u Intesi ne mogu da uzmem jos jednu Visa Electron karticu.

^ Ali možeš besplatnu Visa Internet i da je vezes za drugi PayPal nalog. Ja uradio. :)

^
a moze se dodati i nova email adresu (do 8) na vec postojeci nalog (znaci nema potrebe za vadjenjem nove kartice)

^ Good point, nisam znao! :) Mogu li se dodati nove adrese?

Email 1 - adresa 1
Email 2 - adresa 2
Itd.

Poslednja izmena:
Ali zato po pravilima PayPal-a ista osoba NE MOŽE da ima dva naloga iste kategorije.

Možeš na jedan nalog više kartica, možeš jedan private, a drugi business nalog, može više email adresa na isti nalog.

Pa dobro, nema nacina da oni znaju da sam ista osoba. Jedino ako mi budu trazili licnu kartu na uvid.

Ali možeš besplatnu Visa Internet i da je vezes za drugi PayPal nalog. Ja uradio.
Da, ali znam da je pre bilo problema kada sam hteo sa te kartice da podignem pare, rekli su mi da ne moze, da mogu samo da se potrose, ne i da se podignu.

Poslednja izmena:
sa racuna te kartice prebacis online na devizni racun i podignes. internet kartica je samo za internet!!! ne za podizanje para i placanje po prodavnicama

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Da, ali znam da je pre bilo problema kada sam hteo sa te kartice da podignem pare, rekli su mi da ne moze, da mogu samo da se potrose, ne i da se podignu.

Nikada nije bilo problema da se sa visa internet podignu pare. Ja je koristim skoro 10 godina, stalno podižem novac sa nje u banci, nema provizije, nema održavanja računa.

Poslednja izmena:
E pa onda OK, mozda tako i uradim. Nazalost istekla mi je pre jedno par godina, i nikad nisam uzeo novu.

Nikada nije bilo problema da se sa visa internet podignu pare. Ja je koristim skoro 10 godina, stalno podižem novac sa nje u banci, nema provizije, nema održavanja računa.
spusti loptu malo strucnjak. Znam i znam kako treba a to sto je sluxbeniku banke lakse da to uradi nego da ti objasnjava kako ti treba da radis to je tvoj problem.

idi u drugu banku pa reci hocu da skinem devize sa internet vizine kartice pa da vidim kakav ces odgovor da dobijes

Ne znam kakvu loptu da spustim.
Kažem ti 10 godina podižem u BI preko internet kartice devize.

Ja sam bio u banci, secam se uplatio sam neke pare na Internet karticu nesto da kupim, odustao sam od kupovine, otisao da podignem, rekao mi je sluzbenik da pare sa te kartice ne mogu da se dignu, samo mogu da se potrose.

pa?

internet kartica ne sluzi za to. upravo sam 2 do sad to rekao. to sto ti 10 podizes to ne znaci da ce u svakoj ekspozituri IB tako da urade. Ja intezinu imam vise od 10 godina a posedujem vise od 10 vizinih kartica

Pa ako 10 godina podižem sa internet kartice novac, to znači da novac može da se podigne sa internet kartice.

ne strucnjak dizes sa deviznog racuna vezanog za internet karticu a ni to ne bi trebali da ti dozvole vec da pare prebacis na obican devizni pa da onda podizes. ali radnicima u ekspozituri je lakse da to urade negobda ti svaki put objasnjavaju isto a ja budale uhvatio da ti objasnjavam.

ja zavrsio ovde ovu raspravu

Što se teorije tiče ti i u pravu, ne znam što to lično doživljavaš.
Samo sam @Nabukodonosor rekao da 10 godina ja podižem novac sa računa internet kartice (po različitim poslovnicama po Novom Beogradu) a ti si upao u razgovor praveći se pametan sa lošom gramatikom.

Poslednja izmena:
mozda zato sto si obrisao deo posta na koji sam reagovao a koji tapatalk preskoci u citatu

Ok, da ne gušimo temu.
Summa summarum: tačno je što Zap kaže, ali praksa pokazuje da je moguće podići novac sa računa Internet kartice.

Nazad
Vrh Dno