Šta je novo?

PayPal (FAQ u prvom postu)

Nisam editovao,nego sam samo dodao nešto što sam zaboravio,a ti vidim baš hoćeš da se raspravljaš i da ispravljaš krive Drine na silu.
Jok, mislim da ti to pokusavas da radis, pa dodao si editovao si post, uredio si ga, izmenio si ga, didao si PS-um.
Nema svrhe vidim da ti lakse da se raspravljas na 1000 reci umesto da ponognes sa samo dve kao neki(corax).
Ako hocu da se raspravljam sto ne radim to sa Coraxom? Znaci nije mu bilo do rasprave vec do informacije, ja necu da se raspravljam ali nazalost ti to zelis ali necu ti dalje pruziti priliku.
Bolje pomozi nekom nekim korisnim savetom ili informacijom ako znas nego sto se raspravljas sa mnom i pises prazne price i zatrpavas temu off-om.
Ajd svako dobro.

Jel bih mogao da primam novac kad bih ja kao fizicko lice iz Srbije registrovao na nalogu PayPala da sam iz Bosne a podatke o ulici i mestu stanovanja stavio prave podatke iz Srbije? Jel bi to prolazilo, jel bih mogao primati i podizati te pare? Hvala unapred

Pogledaj 8 postova pre tvog imas odgovor. Mozes. Zapravo dako je rekao clan @Copyright bas to sto ti pitas.
Procitaj sta je napisao ja nisam probao ali cu posto ko zna kad cemo dobiti tu mogucnost legalno.

Javi kako si prosao :)
Pre ce javiti neki drugi jer ne razmisljam o tome da radim bar narednih godinu dana, a posle toga cu razmisliti da probam to a cenim da ce bar oni sto pitaju uraditi to pre mene.
Meni sad ne treba ali ce mi mozda trebati za godinu, godinu i po zato ssam rekao, a iskreno se nadam da ce do tada da nas puste.

Da, procitao sam pa sam se zainteresovao, a imao bih par transakcija da povucem. I da li bih mogao posle podici te pare, i podleze li to nekom krivicnom postupku ?

Da, procitao sam pa sam se zainteresovao, a imao bih par transakcija da povucem. I da li bih mogao posle podici te pare, i podleze li to nekom krivicnom postupku ?
Da je legalno, nije.
Mislim da nebi imao nikakvih problema nebi bio prvi ni poslednji a ne cuh da je iko krivicno odgovarao za to kod nas.
Al opet kazem legalno nije.

Problem nastaje kada ti blokiraju PP i traže neki dokument da dokažeš da živiš na toj adresi u TOJ državi na koju ti je registrovan PP.

Problem nastaje kada ti blokiraju PP i traže neki dokument da dokažeš da živiš na toj adresi u TOJ državi na koju ti je registrovan PP.
Da to svakako mogu da urade, ali kazi mi zasto bi onako iz cista mira to trazili, jesu li tebi trazili za tvoj PP nalog da das dokaz? Samo pitam, meni nisu meni je recimo pre 3-4 godine alertpay trazio da bi mi verifikovao nalog da skeniram pasos ili LK ili neki racun od sruje cini mi se poslao sam lk i sve super, ali na PP niko nista kao dokaz te vrste tu verifikacija ide drugacije sto svi znate.
Zato putam sto bi mu trazili to ako je sve ok sa racunom.

Jel bih mogao da primam novac kad bih ja kao fizicko lice iz Srbije registrovao na nalogu PayPala da sam iz Bosne a podatke o ulici i mestu stanovanja stavio prave podatke iz Srbije? Jel bi to prolazilo, jel bih mogao primati i podizati te pare? Hvala unapred

Odgovoreno 100 puta, samo valjda American Express nema "coutry code" ali proveri da li se promenilo u medjuvremenu, i bilo koja druga kartica bi bila odmah provaljena da nije iz te zemlje na koju se registrujes...

Odgovoreno 100 puta, samo valjda American Express nema "coutry code" ali proveri da li se promenilo u medjuvremenu, i bilo koja druga kartica bi bila odmah provaljena da nije iz te zemlje na koju se registrujes...

Ja sam dodao Internet karticu Banke Inteze i nikakvih problema do sad povuceno preko 2000 dolara sa Paypal-a
Prva tri povlacenja zbog bezbednosti ima rok od 24 sata da posalju pare mislim na Paypal nakon toga pare salju odmah , u proseku za 5 dana pare legnu na racun

Koliko vremenski treba da se vrate pare ako mi je uradjena refundacija preko PP?

Jel se sprdas (opet)? Posto znam da znas da je pomenuto 200 puta vec koliko treba vremena, tj minimum?

Jel se sprdas (opet)? Posto znam da znas da je pomenuto 200 puta vec koliko treba vremena, tj minimum?
Ako neces da odgovoris bolje da ni to sto si napisao nisi napisao.
Ne znam zato pitam, ali hvala na odgovoru(nizasta).

Ja sam mislio da se on namerno sprda zbog magica21 od pocetka..

Ne puno u proseku 2-3 radna dana
Hvala puno ali zaista u jednoj recenici.
Nadam se da ce tako biti za sada je proslo 24h bas mi trebaju te pare pa se nadam da ce biti kako si rekao brzo.
Pozdrav drze svako dobro ti zelim.

Recite mi ako placam preko paypal-a sa tim bosanskim nalogom, jel ima problema oko adrese i dostave, zato sto mnogi salju samo na adresu koja je registrovana na paypal-u, a tu je adresa srpska, a druga drzava..

Ako neces da odgovoris bolje da ni to sto si napisao nisi napisao.
Ne znam zato pitam, ali hvala na odgovoru(nizasta).

Necu da odgovorim jer sam vec 10 puta do sad, par njih i po 20 puta, znaci 100 puta je odgovoreno u svakoj temi i prodaji (eBay, PP, Aliexpress) da se te pare vracaju na racun za x-xx dana i posto vidim da si non-stop ovde mislio sam da se sprdas jer nemoguce da nisi procitao!!

Off topic ljudi, ako neko ima poznanika u englesku, bacite mi pm pod hitno...

Ne radim to sto si rekao. Za AE znam jel sam imao dve refundacije ali za PP nisam znao niti je isto niti sam znao da mozemo da primamo pare makar to bila refundacija preko PP.
Nije ni bitno normalni clanovi su odgovorili kad su procitali moje pitanje. I hvla im puno na tome u moru gluposti , pre biste se raspravljali umesto odmah kao oni (Corax i copyright) da napisete jednu kraku recenicu i cao.
ovako se raspravljate zasto kako, jel moguce...
Nije ni bitno dobio sam odgovore na pitanja od clanova @Corax i @Copyright

Lepo sam napisao na pocetku da nisam pratio temu i da ne znam i ako neko moze da mi kaze ili da mmi kaze na kojoj strani su odgovori a da citam neke rasprave kao sto ce neko ove da cita NAZALOST i da ne nadje konkretan odgovor na pitanje.
Niko nije rekao imas brate na str. toj i toj odgovor procitaj(a to sam trazio).
Kako god sve je uredu mozete zaboraviti pitanje jer sma dobio odgovor.

HVALA @CORAX I @COPYRIGHT

Onda izvini ali ti si jos nenormalniji ako su normalni odgovorili lepo, jer ja sam sasvim normalan, mentalno zdrav i prav ali zbog takvih prgavih i lenjih kao ti i mnogi ne zelim vise da se ponavljam, dosadili ste mi sto ne znaci da sam malouman!!!

Hvala @Corax i @Copyright
Neka ovo bude moj odgovor.

Nisam mislio da je iko nenormalan vec da je nenormalno da se raspraljate zbog obicnog pitanja umesto jednostavnog odgovora.

Poslednja izmena:
Napisao si da su ti normalni ljudi odgovorili, ergo ostali su nenormalni...

Jel moze neko samo na ovo da odgovori, kako resavate dostavu kad kupujete sa bosanskog naloga, a prodavac salje samo na registrovanu paypal adresu? nasa adresa, a drzava Bosna

a) Kontaktiras prodavca pre kupovine i trazis iznimku ili
b) Nadjes to isto kod nekog drugog i kupis tamo (95% slucajeva)

Aj ovako da resimo. Sta je bilo bilo je.

Ko bude postavio pitanje na koje je vec dat odgovor report ili mi posaljite PM .

Necemo vala odgovarti na pitanja 200 puta, ovo nije CHAT niti tehnicka podrska vec forum, poenta je da postovi OSTAJU , da bi MOGLI da se PROCITAJu kasnije.
Realno niko, bikvalno niko, ne zna napamet na kojoj strani je odgovor na neko pitanje.
Topic se citao zbog toga ceo. Ko je procitao znace sigurno odgovore na pitanja , kao i koja su pitanja vec odgovarana, ali da pameti na kojoj je strani to vec tesko da moze iko.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno