Zovi banku da oslobodi. (ako je rezervisano samo!)
Onda to i napišeš.
Bez obzira, sačekaj 24h i onda pokušaj jer definitino kartica aktivna nije (ko zna šta su oni mislili pod "aktivacijom" u banci = ne verovati uvek bankarskim službenicima).
Koja banka? U Intesi mi bez problema oslobodili, posto je proslo 45 dana (od 30-45 je vec povuci-potegni, ispod 30 nece, ali preko 45 bez problema oslobode)Zvao banku ali valjda znate odgovor, naši su najpametniji. "Šta mi imamo sa tim, zovi paypal"...... A od tehničke podrške paypala sam dobio odgovor da je sa njihove strane sve uredno regulisano, sa datumima i tačnim vremenima u sekund kada je sve izvršeno. Sa našim šalterušama teško se izboriti.
Koja banka? U Intesi mi bez problema oslobodili, posto je proslo 45 dana (od 30-45 je vec povuci-potegni, ispod 30 nece, ali preko 45 bez problema oslobode)
PP meni ranije nije prihvatao kartice ciji se country code ne slaze sa zemljom PP naloga. (imao sa UK, DE i korejski nalog do sada). Radile su kartice koje nisu imale country code (kao sto je Intesin Amex).
Ne mozes dodati karticu na tudje ime, sem ako nije isto prezime, mada i to zavisi od banke (neke banke ignorisu upite imena, posto mnogo zemalja ne koristi samo latin alphabet)
Znaci nikako od prijatelja ne mogu verifikovati karticu na moj PP i placati njome. Cak i u slucaju da se on slaze sa tom odlukom.
A kako naci taj country code na kreditnoj i kako znati koje kartice imaju a koje nemaju pomenuti kod?
Može li sa nekom drugom karticom? Ima keva Visa Poklon Karticu, može li sa njom?
Ništa, vrate ti pare normalno, kao da si stornirao račun, nije u pitanju novi priliv već vraćanje sredstava koja su ti ranije bila rezervisana.Zanima me kartice koje ne mogu da primaju novac a na paypal su sta kad pokrenes dispute i dobijes
Internet Visa kartica i Visa Classic su dve različite kartice? Za koju od ove dve se plaća održavanje itd.?
Da ku je to ova što sa njom mogu da podižem pare sa bankomata? http://www.bancaintesa.rs/platne-ka...bitne-kartice/visa-internet-kartica.1679.html
Mislim da sam negdje pročitao da ako kliknem ono withdraw, novac će biti vraćen na karticu, ali će mi uzeti provizije 4-5 €
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari