Šta je novo?

Patkometrija (Antutu)

Malo bolji rezultati sad i single i multi
46f5701ac5e9889159e013365c4e5a77.jpg

Sent from my ONEPLUS 3 using Tapatalk

Ma da to je to ,max 1750.

Ništa čeka se s830 [emoji23]

Sada još samo da sačekamo da neko sa foruma kupi ip7 i zavrti test 😉

Poslednja izmena:
Ovo je sve stock, sa drugim kernelom izvlaci mnogo vise.
Ja nisam stavio ali cu da stavim jer Oxygen radi jos bolje sa tim kernelom, mada i ovako radi savrseno zato i ne menjam nista, al kad poludim...

Mrsavo to s obzirom da je na 7-ici, ja se nadam da ce bolji score biti kad OP3 dobije 7-icu a i sa 6-icom izvlaci vise od LG 5X.

^^
Zato ga midrange s650 kida 🙂 sramotno šta su gurali u v10 i g4 prošle god.

Qualcomm ,jedva čekam da ih neko prestigne u profitu i tržišnom učešću

Poslednja izmena:
Koga briga za tvoj op3

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

E kada bi bila mute opcija na forumu, block nije dovoljna. Da ne vidim uopšte nečije postove.
To se odnosi na svemogući op3 koji će još malo i iz frižidera da iskače.

Smaras a da to bi definitivno bilo korisno, bas meni za tvoj slucaj.
Pametan predlog.
Realno....

Trotluje miui8 izgleda. Očajan je skor i na antutu.
1f3bbd5c4b3137bc4f9fec9f73467bcc.jpg

mi4c/miui8

6P

Prilozi

• uploadfromtaptalk1473366329961.webp
    uploadfromtaptalk1473366329961.webp
    73.2 KB · Pregleda: 93
Mrsavo to s obzirom da je na 7-ici, ja se nadam da ce bolji score biti kad OP3 dobije 7-icu a i sa 6-icom izvlaci vise od LG 5X.

Ti izgleda nisi bas u vinklu, poredis S808 sa S820. :d Naravno da OP3 "izvlaci" vise.

Jesam u "vi nklU" sam, znam zasto sam to rekao, ne da ih uporedjujem, vec sam rekao da se nadam da kad OP3 dobije 7-icu da ce biti bolji rezultat od sadasnjeg.
Nije bitno samo da nesto napises, makar to i bilo glupo, vec je bitno sta napises.
E sad dal si u "vinklU" ili nisi, ti najbolje znas, necu ja da sudim ko ti meni pa da ispadnem smesan u drustvu.
Nije uporedjivanje vec konstatacija da je i sa 6-icom jako velika razlika, a tek kad dodje na OP3 7-ica ce biti jos bolji rezultat, ne uporedjujuci sa LG 5X.
Samo pravilno citati i razumeti napisano, nista vise.
🙂)))))

agen.me je napisao(la):
Jesam u "vi nklU" sam, znam zasto sam to rekao, ne da ih uporedjujem, vec sam rekao da se nadam da kad OP3 dobije 7-icu da ce biti bolji rezultat od sadasnjeg.
Nije bitno samo da nesto napises, makar to i bilo glupo, vec je bitno sta napises.
E sad dal si u "vinklU" ili nisi, ti najbolje znas, necu ja da sudim ko ti meni pa da ispadnem smesan u drustvu.
Nije uporedjivanje vec konstatacija da je i sa 6-icom jako velika razlika, a tek kad dodje na OP3 7-ica ce biti jos bolji rezultat, ne uporedjujuci sa LG 5X.

Procitaj lepo svoj prethodni post, ocigledno si zaboravio sta si napisao u istom. U njemu kazes kako OP3 sa 6-icom daje bolji rezultat od 5X sa 7-icom. Sta je to nego poredjenje dva uredjaja koji po snazi HW-a nisu jednaki? Shodno tome, normalno da postoji razlika u dobijenim rezultatima i da je ona na strani OP3, koji ima jaci SoC.

agen.me je napisao(la):
Samo pravilno citati i razumeti napisano, nista vise.
🙂)))))

Slazem se, nemam problema s' tim, sto se po svemu sudeci ne bi moglo reci kad si ti u pitanju. 😉

To je konstatacija da OP3 ima veci score, sto je posledica jaceg SoC, samo konstatacija, NE poredjenje kako ti kapiras.
Zato i kazem evo jos jednom samo pravilno citati i razumeti.
Za ostali OFF mozes me kontaktirati putem PP da ne trujes temu glupostima koje nisu tacne.
Imas problem sa percepcijom reci ili izraza, izgleda.
See' YA na private, posto vidim da imas sta glupo da odgovoris, pa ono ocekujem te tamo, nemoj brale gusis temu.
Ne znam cemu potenciranje na netacnim glupostima koje si ti tako doziveo, mislim da im nije mesto u temi.

Neman uopste potrebu da gubim vreme prepucavajuci se sa tobom (ni ovde, a ni preko PP). Evo, jos cu samo ovo reci. Dobro, konstatovao si da OP3 ima veci score od 5X (sto je posledica jaceg SoC-a). Bravo za tebe, ali zar to nije logicno, da uredjaj sa jacim HW-om daje bolji rezultat od onog sa slabijim. Sta tu ima da se konstatuje? Cini mi se ta ti imas potrebu da svi sa foruma (barem oni clanovi koji ucestvuju u ovim temama) konstatuju kako je (tvoj) OP3 najbolji i najjaci telefon. Evo dok ovo pisem, @maestro91 je tvom OP-u zadao novi domaci zadatak. Kuku, tvoj OP3 vise ne "baca" najbolji rezultat. 😀

Poslednja izmena:
Nemas vremena da gubis vreme kazes, a onda uradis bas to.
Kazem ja da imas problem sa razumevanjem reci i izraza, video sam odmah u prvom postu, ali si ti nastavio da se "razvijas" i dosao do toga da to svi jasno vide.
Ako neces ni ovde ni na PP da se kako ti kazes "prepucavas" sa mnom zasto to radis?
Ne nemam tu potrebu opet greska valjda tvoja autoprojekcija, niti je bajjaci niti me to interesuje.
Imam isuvise mnogo godina da bih se tim glupostima bavio kao da imam 14 god kao recimo ti.
Ja sam te godine nazalost ostavio u 20-om veku a sad sam dalekoooo preko tih godina, nazalost.
Pa ja nikome nisam zadavao domaci ne znam sto imas problem valjda ti taj domaci iz skole ostao, raspust zavrsen pa opet domaci u glavi, i to sam zaboravio.
Neka ima covek jaci i treba samo ne vidim da i njga napadas kao mene?!
Ne moras da kukas kao kukavica to sam razumeo jos na pocetku, i sta me briga koliko baca njegov(tebe valjda i to interesuje), a ja sam se samo drzao teme gde je fkloznica pitao da neko uradi test sa SD820 sto sam uradio, i ne vidim problem.
Drzao se teme i pitanja a onda ti kao kaubojac ili vise indijanac se posle skoro 24h javljas sa necim sto ti dozivljavas kao moju trku za najvecim scorom.
Tako se moj klinac ponasa ali on ima manje godina od tebe, sigurno.

iPhone 6s
5395fd810a8ecd4b003ff5bb8bc0fffe.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neće moći čovek da spava posle ova dva screenshota.

Zar se ljudi zaista toliko lože na benčmark brojke da se još i svađaju jer je nečiji veći... rezultat... :d

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

@agen.me
Ja baš mislim da si neki klinac. Ako si čovek u ozbiljnijim godinama onda idi i leči komplekse negde drugde.
I prekini da truješ i spamuješ temu bez razloga.

mi4c/miui8

@agen.me Vremena u stvari i imam, ali nemam volju, ni zelju da upustam u diskusiju s' tobom. Nemam ja problema ni sa cim, a koliko godina imam, mozes da vidis u mom profilu. Sto se mene tice, ovim post-om zavrsavam raspravu sa tobom.

Neće moći čovek da spava posle ova dva screenshota.

Bas mi zao sto neces moci da spavas, ali to je tvoj problem i sam ce morati to da resis, a mozda ti treba i pomoc da resis taj problem.
Zar se ljudi zaista toliko lože na benčmark brojke da se još i svađaju jer je nečiji veći... rezultat... :d

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
Bravo +100000000
Ni meni nikad nece biti jasno, ajd decu razumem, tinejdzere, ali odrasle ljude ne razumem.
Svaka cast za kom i ja se to pitam, iskreno.
@agen.me
Ja baš mislim da si neki klinac. Ako si čovek u ozbiljnijim godinama onda idi i leči komplekse negde drugde.
I prekini da truješ i spamuješ temu bez razloga.

mi4c/miui8
Blago tebi ako to mislis, nazalost nisam struke koja bi ti pomogla da resis tvoj problem.
Trujes temu ti i tvoj drugar, ajde procitaj malo temu od pitanja fkloznice pa na ovamo ko spamuje i truje, pa ja se jedini(pored jos dvojice, trojice) drzim teme.
Paradoks, da te onaj koji spamuje tebe(mene) optuzuje za spamovanje i trovanje teme.
Jadno.

@agen.me Vremena u stvari i imam, ali nemam volju, ni zelju da upustam u diskusiju s' tobom. Nemam ja problema ni sa cim, a koliko godina imam, mozes da vidis u mom profilu. Sto se mene tice, ovim post-om zavrsavam raspravu sa tobom.

Sad imas vrenena ali nemas volje, opet ne znas sta hoces, i opet nastavljas iako nemas ni vremena ni volje, jel razumes sta pises uopste?
Ja i nisam prvi poce vec si ti prvi pisao meni, pogledaj gore.
Ne vidim ba TT ne pise koliko imas godina, ali po pisanju i kukanju da se zakljuciti sa 99% tacnoscu ukoliko je sve u redu.
Da je srece da nisi ni pocinjao to spamovanje, a kad si vec poceo i nastavio trebao si samo na PP da pises i poslusas me.

@agen.me Ja sam svoje rekao, ne zelim dalju (besmislenu) raspravu. Pozdrav. 😉

Nazad
Vrh Dno