Pazi tvoj s801 je u rangu s808. Vidim on baca 980 [emoji23]
Koga briga za tvoj op3
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Mrsavo to s obzirom da je na 7-ici, ja se nadam da ce bolji score biti kad OP3 dobije 7-icu a i sa 6-icom izvlaci vise od LG 5X.
Sent from my ONEPLUS 3 using Tapatalk
agen.me je napisao(la):Jesam u "vi nklU" sam, znam zasto sam to rekao, ne da ih uporedjujem, vec sam rekao da se nadam da kad OP3 dobije 7-icu da ce biti bolji rezultat od sadasnjeg.
Nije bitno samo da nesto napises, makar to i bilo glupo, vec je bitno sta napises.
E sad dal si u "vinklU" ili nisi, ti najbolje znas, necu ja da sudim ko ti meni pa da ispadnem smesan u drustvu.
Nije uporedjivanje vec konstatacija da je i sa 6-icom jako velika razlika, a tek kad dodje na OP3 7-ica ce biti jos bolji rezultat, ne uporedjujuci sa LG 5X.
agen.me je napisao(la):Samo pravilno citati i razumeti napisano, nista vise.
🙂)))))
Bas mi zao sto neces moci da spavas, ali to je tvoj problem i sam ce morati to da resis, a mozda ti treba i pomoc da resis taj problem.Neće moći čovek da spava posle ova dva screenshota.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Bravo +100000000Zar se ljudi zaista toliko lože na benčmark brojke da se još i svađaju jer je nečiji veći... rezultat... :d
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
Blago tebi ako to mislis, nazalost nisam struke koja bi ti pomogla da resis tvoj problem.@agen.me
Ja baš mislim da si neki klinac. Ako si čovek u ozbiljnijim godinama onda idi i leči komplekse negde drugde.
I prekini da truješ i spamuješ temu bez razloga.
mi4c/miui8
@agen.me Vremena u stvari i imam, ali nemam volju, ni zelju da upustam u diskusiju s' tobom. Nemam ja problema ni sa cim, a koliko godina imam, mozes da vidis u mom profilu. Sto se mene tice, ovim post-om zavrsavam raspravu sa tobom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari