Šta je novo?

Patike - generalna tema - bez zamene i traženja vaučera - vidi 1. post

Meni treba obuća od 280mm i to je 44-45 osim kod italijana gde je najčešće 43 tako da je verovatno i ST sa tim, nazovimo ga većim, kalupom.

Probao li je neko 361 Degress patike? Ima poneki model koji mi se sviđa.

Što se tiče ShaQ patika iz CCC-a, ako nekoga zanima, počinju da popuštaju posle 6 meseci. Prvo po običaju strada platno iznutra, a zatim pucaju na spojevima kod đona, prvo napred, pa se širi ka peti.
Isto iskustvo imam i sa jednim Asics modelom, pa pretpostavljam da je u pitanju kopija, al ne mora da znači. Druge Asics patike njakam već skoro godinu dana, ovih dana po kiši i ništa. Nit propuštaju vodu, nit su negde krenule da zevaju.

Šteta da na Temu nema Lining patika, mada pitanje i koliko bi koštale, ali uz one njihove igrice...
Ostalo koliko sam skapirao, ne valja ništa.

Gde naci u Srbiji bele Air Force obicne normalne velicine 42 do 44?

Pogledaj remix - oni su neki NIke outlet, imaju fin izbor i cesto jako lepe cene. Supruga i ja smo narucili po 2 para patika u zadnjih nedelju dana izmedju 8.000 i 10.000, u drugim radnjama budu izmedju 12.500 i 15.000.
Ja uzimam 42.5 od Nike-a i apsolutno mi uvek svaki model bude ok, u mom slucaju nemaju varijacija u velicini u zavisnosti od modela.

Ja sam preko njih porucio Air Jordan1 pre neki dan,taj model su samo oni imali i niko vise,mislio sam da je prevara,medjutim patike stigle sve regularno i cena korektna,mislim da sad imaju i neke dodatne popuste nego kad sam ja uzimao.

Pisao sam o Adidas Terrexu(crvenim slovima na djon napisano) i losem iskustvu, patike kupljene u ovo vrmee 2024, Nis Nsport otlet na trgu Vojske, nosene tek od oktobre te godine, pa su pukle tj, desna patika, lepljene pocetkom 2025. opet pukle tj. isto desna, ove godine samo tamo gde se savijaju prsti, opet lepljene, znaci za dve intervencije 2000 dato.
Na kraju sam ih prosledio ocu, patike nosene u uslovima kuca auto, neka setnja po gradu, nista kisa, nista blato, planina iako su z ato namenjene, odrzavane crnim imalinom, unutra stajale.
Vrlo sam razocaran njima
Uporedio sam ih sa Skecersima, ostavljao sam sliku sa GoodYear djonom, one ni mrdnule nisu a secao sam ih cele zime, vise nosene od ovih Adidasa, prosledio Adidas caletu.
Kada sam prosedjivao caletu pogled i vidim leva patika ima sitne pukotine sto znaci da ce i ona puci na isto mesto gde i desna
Normalno, za prvu pukotinu nosio da reklamiram odbili reklamaciju

Air Force patike se mogu naci u sledecim radnjama: Buzz, N Selection, The Spot, Tike, Tref Sport i kao sto je gore kolega napisao Remiks. Neka neko dopuni, ako sam propustio neku radnju.
Cene uglavnom variraju od radnje do radnje u zavisnosti gde je koja akcija aktuelna. Kako je kolega vec napisao, u Remiksu cesto imaju dodatni popusti na vec snizene cene pa cesto i jeste tamo najpovoljnije (i plus mogucnost dobijanje koda, posle registracijana sajtu, za popust od 10% koji vazi i na te vec snizene cene).
Inace licno imam jako dobro iskustvo sa Remiksom do sada, pre svega sto su jedni od retkih gde mozes da uradis povrat licno a ne da saljes po kuriru i dupliras troskove dostave. I takodje sta je za pohvalu, barem do sada bilo, novac uglavnom legne na racun u roku od jednog dana od kad vratis artikal koji ti ne odgovara (za razliku od drugih, gde cekas i po nedelju-dve).
Izdvojio bih jos da ume i u N Selection da budu ponekad iznenadjujuce niske cene za pojedine modele.

Nazad
Vrh Dno