Šta je novo?

Path of Exile

Igra li neko betu ljudi,i ima li neko kljuca viska?

Ja juce zavrsih act VII, extra je novi content. Mini mapa nije mogla biti bolje uradjena, boss fights su prilicno cool, i uopste ceo utisak je stvarno odlican.

Kad stigoh u nove acts i videh vodu, doslo mi da se bucnem. :)

svr7rqR.jpg

Poslednja izmena:
Deluje da ce ovo biti najbolji content update do sad. Svaka cast ljudima sta su uradili i sta rade na igri. Ja nabio 1250 sati u igri, i ne nazire se kraj:d

Harbinger challenges - izgleda da za ovu ligu 12 challanges je sve što treba :D

Nemam pojma šta igrati, otvoren sam za predloge. Šta je jeftino, a valja? Šta god da sastavim završim sa 5k HP -.-

P.S. Ako nekog zanima za trkanje po ladderu, probao sam tokom Legacy: krenuo sam 5 dana kasnije od svih i bio sam u top 75 i #2 Chieftain, i sustizao sam prvog Chieftaina. Na lvl 98 sam imao totalni burn-out i batalio. Rekao bih da je top 50 moguće ako imate vremena da igrate, top 20 je nemoguće za prosečnog igrača. Jedna ista grupa likova igra zajedno svaku ligu i zauzmu sva mesta na vrhu.

Poslednja izmena:
Svaka čast :)

Što se tiče predloga za buiild..ja ću sačekati dva dana kada bi trebalo da izbace patch notes gde će se videti novi skill-ovi i promene kojih će biti dosta..

Harbinger challenges - izgleda da za ovu ligu 12 challanges je sve što treba :D

Nemam pojma šta igrati, otvoren sam za predloge. Šta je jeftino, a valja? Šta god da sastavim završim sa 5k HP -.-

P.S. Ako nekog zanima za trkanje po ladderu, probao sam tokom Legacy: krenuo sam 5 dana kasnije od svih i bio sam u top 75 i #2 Chieftain, i sustizao sam prvog Chieftaina. Na lvl 98 sam imao totalni burn-out i batalio. Rekao bih da je top 50 moguće ako imate vremena da igrate, top 20 je nemoguće za prosečnog igrača. Jedna ista grupa likova igra zajedno svaku ligu i zauzmu sva mesta na vrhu.

Kao sto rece DAS sacekaj patch notes za dva dana, ali jasno je da ce i dalje elemental buildovi biti bolji izbor od physical, konkretno physical to elemental conversion. Tu nekako Inquisitor Templar....Mathil je krenuo u beti da isproba vortex inquisitor i deluje ok, sad meni takvi buildovi su nekako uvek bili meh, sto se gameplay-a tice, nekako sam vise voleo "aktivnije" skilove. Sad opet ne znas(m) dok ne probas(m) :) Mozda to i probam. Takodje deluje da ce RF bilo selfcast bilo sa totemima biti bas jak.

Nagrade za 24 i 36 su bas zalosne, mogli su da im daju malo veci priority. :)

Razumem ja da su bili zaokupljeni sa gomilom novog contenta, ali te nove acts cu preleteti za 1 dan a challenges vijati malo duze... i svaki put kad pogledam te jeftine kineske "character effects" pitacu se zasto uopste juriti vise od 12 challenges, bukvalno.

Patch notes bi sutra trebali biti, pa ce biti lakse odluciti se za build.

Ja cekam da izadje ovaj content updejt pa da zaigram Poe po prvi put. Jel imate neki savet za pocetnika? :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ne preteruj, kontrolisi se, inace nece biti zivota ;)

Ok, testirao sam na brzinu Frostbolt koji je Zizaran vozio na streamu poslednjih dana. Probao sam i Freeze Pulse, ali Frostbolt mi deluje dosta bolji jer ima domet bukvalno 2+ ekrana.
Pardon za lag, igra je radila savršeno, ali se snimilo sa lagom (verovatno jer sam imao 5 drugih prozora otvorenih u pozadini + torrent)

Hierophant je samo jer me mrzi da prođem Lab i respecujem. Build bi očigledno bio mnogo bolji da je Inquisitor. Zaboravio sam da ubacim i 1 jewel. :D
Frostbolt level 19, Herald of Ice level 16, skinuo sam oružja iz *******cije samo da se vidi da može da se čiste mape na 0c budžetu. Mapa ima dodatni 44% monster life.

Poslednja izmena:
Ja cekam da izadje ovaj content updejt pa da zaigram Poe po prvi put. Jel imate neki savet za pocetnika? :)

Možda prati neki beginner-friendly build guide za svoj prvi build, dok ne pohvataš šta i kako.
Life i resists na opremi su obavezni, life na tree je obavezan. Ne možeš samo da uzimaš damage.
Ako u toku igre ti padne nešto što se zove "Exalted Orb" ili "Mirror of Kalandra": pokupi istog sekunda, vrati se u grad, ubaci u stash i ostavi ih tu do daljnjeg.
Bookmarkuj sajt http://poe.trade/ i skini program "Path of Building"

Poslednja izmena:
OK hvala puno na savetima :)

Mozes iskoristiti ovih par dana da pogledas koji YT video, evo par kao preporuka za pocetak:

Posle baci pogled i na njihove kanale, moze svasta nesto da se nadje korisno.

Evo bas gledam ove linkove sto si mi dao jedino sto mi je totalni mindfuck je ovaj skill tree ili ti bolje reci skill forest. Mislim da cu definitivno igrati sa Marauderom neki 2h build. Hvala jos jednom svima na linkovima :)

Evo cisto da se javim trenutno sam duelist lvl 43 presao sam igru i sad planiram da uradim onaj Lavirint trial kako se vec zove da bi otkljucao pod klasu verovatno cu ici na Slayera. Mnogo stvari ima koje mi nisu jasne pa koristim net i wiki zadnji ozbiljan hack n slash koji sam igrao bio je Diablo 2, Diablo 3 sam igrao al to necu ni da racunam u hack n slash posto je obican cirkus od igre.

Mora da ste ili odusevljeni ili razocarani kada nema ni jednog komentara o novom patch-u!

Igra se :)

Ja sam upravo ovako i ocekivao da ce biti, nove acts preleteo za 1 dan a league mehanika mi je za sada mlaka - posle Breaches i ovih kratkih par liga sto su bile, Harbingeri kao da sitnis bacaju. Skupljas nesto stalno, a nigde currency.

Sto se samog novog contenta tice - mnogo mnogo je bolji osecaj levelovanja sada, ono ponavljanje pa jos tri puta je ubijalo zelju za novim karakterima. Neke stvari jos nisu na svom mestu, ali globalni utisak je skroz ok.
Pamticu ovaj prvi leveling po Actu 10, rese na pola od capa a mobovi biju ko blesavi, health mi je igrao kao nikad.

Video sam par zanimljivih novih uniq, videcemo moze li se nesto od njih napraviti.

^
Jeste,totalno je drugi osecaj kada nema tezina i ponavljanja jedno te istog!To je ogroman plus!Kako si napisao,pretrcao si story mode,a ja sam totalna suprotnost!Ocistio sam svaku mapu od "zida do zida" i palo mi je svega 2 chaos-a,a dva sam dobio od skupljanja shard-ova!Mada bilo je i komentara od pojedinaca da do 40 levela nisi dobili nijedan leg!Mada mozda i je bolje tako,imacu volju za farmanjem!

Ja sam detaljno prelazio svaku mapu, ubijao svakog moba i "tek" sam u act 9, lepo mi je krenulo sto se loota tice, popadalo mi je brdo unique-a, vecina su djubre ali par njih koristim i sada, lvl 64 sam, pao mi je exalt i oko 15ak chaosa, napokon i mene sreca da krene na pocetku neke lige, bilo bi lepo opet mirror da mi padne :D

3.0. je odlican, ali mehanika Harbinger lige je nazalost tezak prosek, posebno posle Breach i Legacy liga. Sramota koliko imam /played time na liku otkako je pocelo. :p

Nisam ni ja mnogo "bolji" po pitanju play time, ali kad volim rush na pocetku lige posto je onda ostatak laganica. :)

Vec sam full gearovan i planiram uber lab farm da probam, a sa sledecim charom ce biti lagano istrazivanje novih acts.

Meni je jos samo ostao 6 linkovan Belly of the Beast da kupim danas i gotov mi je build. Ne secam se da sam ikad ovako brzo stigao do crvenih mapa i guardians, Frost Blades su nenormalni.

Evo najzad zavrsio Act 10 i poceo polako sa mapama,ali ne razumem bas najbolje pricu oko Atlasa.Odgledao sam nekoliko tutorijala,ali i dalje ne kontam.Previse skacu sa jedne price na drugu,pa ne mogu da pohvatam!Dali ima neki krsteni tutorijal za okorelog pocetnika,gde lepo objasnjava od Tier 1 mape pa nadalje.

Sta te konkretno buni oko Atlasa? U principu nema tu mnogo filozofije, polako otvaraj sto vise mapa mozes - od Tier 1 pa na gore.

Bele mape je dovoljno da budu magic i da ubijes bossa da bi se racunale za Atlas bonus, zute mape rolas sa Alchemy orbom, a crvene moraju biti i corrupted preko toga.

Sto vise mapa otvoris, veca je sansa da kad neka mapa padne - postane veci level. Kada imas bonus recimo 100/126 mogucih, ako padne mapa koja bi trebala biti tier 5 postace automatski tier 6. Za bonus preko 100 postoji i mala sansa da bude +2 tier, i sve ovo dosta doprinosi da lakse odrzavas map pool i da ne moras da kupujes mape kasnije.

Ako krenes od Tier 1 mapa, jedine mape koje mogu da padnu su ta ista mapa i sledeca do nje u Atlasu. Ako otkljucas sve cetiri Tier 1 mape, sve one mogu pasti u toj mapi. Kada krenes na Tier 2 mape, mogu pasti sve otkljucane tier 1 i tier 2 mape, sa sansom da dobijes povezane Tier 3 kao drop. Tako polako napredujes, i na kraju pozdravis Guardiane i Shapera :D

^
Nasao sam juce jedan jako lep kanal na You Tube,mislim da je covek Australijanac,Skidam kapu kako je covek objasnio,slikovito,detaljno...sta treba,kada treba i zasto treba!Cak i onaj najgori pocetnik ce shvatiti veoma lako!
Mada ti si isto to objasnio u nekoliko recenica!

^
Nasao sam juce jedan jako lep kanal na You Tube,mislim da je covek Australijanac,Skidam kapu kako je covek objasnio,slikovito,detaljno...sta treba,kada treba i zasto treba!Cak i onaj najgori pocetnik ce shvatiti veoma lako!
Mada ti si isto to objasnio u nekoliko recenica!

Mora da je ZiggyD...on je poznata faca u PoE zajednici. Ako je on, slažem se, informativan je.

^
Nije on,ali je isto vrlo dobar.
[video]https://www.youtube.com/channel/UCaFHfrY-6uGSAvmczp_7a6Q[/video]

Nazad
Vrh Dno