Prvo, da se izvinim Okiju sto nisam odgovorio na poruku. U guzvi sam poslednjih mesec dana, cak sam i Novu godinu proveo uspavljujuci bebu, tako da me nema u igri. Licno nisam zainteresovan za prelazak u drugi guild, niti je na meni da odlucujem ista za druge, ali ako bude bilo potrebno nesto, u vidu prenosenja stvari ili slicno, mogu uvek da upalim igru brzo i resim sta god.
Druze, niko od ovoga nema korist vec radimo iz dobre volje i zele za druzenjem, nema sta da nama radis posao, uzivaj u igriKako da ne.
EDIT: Da se ne bi neko uvredio, ne smeta mi sto ljudi prelaze, ali nemam nameru da drugom radim posao. Ako zelite da ljudi predju, sami ih licno informisite.
To je i meni bas onako zalosno i ubije ti volju za igrom!Igras sam kao neki slepac!Igrao sam par puta sa @Okijem,Boyan i toxic-om i mogu reci da je sa njima milina igrati!Za svaku pohvalu je to sto u nasem guild-u je svako spreman da ti pomogne,na ovaj ili onaj nacin!Zanimljivo je solo dok se levelujes,ali kad predjes 70-ti level onda postaje zamorno!Upalio sam igru par puta u Decembru i bilo je bas nekako bzvz kada u guild prozoru vidis 1-2 coveka online, a nekad je bilo bas bas puno
ja necu prelaziti, a ko hoce svejedno mi je, svako moze da radi sta zeli![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari