Ako budete pravili nove karaktere u Hardcore/Onslaught ligama, javljajte ovde. Batalio sam nakon sto mi je Marauder poginuo u act 3 na Merciless, pa bih ovaj put u grupi ako je moguce.
Koji je neki prosek (lvl) gde osrednji igrac dogura u Anarchy i onslaught ligi?
Normal liga lije noob liga, likovi koji su dogurali do 100-og levela su u normal ligi (nisam skoro proveravao dali ih ima vise od jednog), pa ti ih sad nazovi noob-ovima.
Hardcore i onslaught lige su za one koje hoce da se dokazuju, takmice. Ena ga Kripp krece onslaught po ko zna koji put jer gine non stop
Ko hoce da igra ovu igru da bi nabudzio lika onako kako je zamislio (mada, garantujem da ce da promeni pravce razvoja lika u toku igre kako bude ucio nove stvari), preporucujem normal ligu.
Inace, harcore ima istu tezinu i iteme kao i normal ali imas pravo da zagines jednom i vise nisi u njoj nego te salju u nrmal ligu.
Anarchy i onslaught su privremene lige (cini mi se da traju do oktobra) i teze su od normal i hardcore (u onslaught su mobovi jaci za 20%) i neki novi itemi mogu da ispadnu samo u njima. Medjuim, ko pogine u recimo onslaught ligi sa novim itemima, prebacuje se u normal ligu sa novim itemima tako da se ti itemi na ovaj nacin mogu pojaviti u normal ligi. Ovaj deo mi se ne svidja - ili treba da ubace te iteme u normal ligu da dropuju ili da kada pogines u onslaught ligi sa tim itemom da se uniste itemi.
30-50 lvl, zavisno od "build"-a.![]()
Ne postoji AH niti će ikada postojati da ne bi došlo do istog s***a koje se desilo u d3kako je odradjen trejd ?
Jel ima nekakve AH ili preko foruma, chata i slicno ?
Moze ko hoce 100-i level? Jel pricamo o istoj igri? Gubis 15% exp kad zagines, a to je na velikim nivoima nekoliko desetina sati igre.Nije noob liga, ali jeste... Može ko hoće do lvl100 kada možeš da umires do lvl90 ko blesav. Ne vidim tu neku težinu samo grindovanje ;-)
Nema sta tu da se diskutuje ne govorim to da vređam ili spuštam bilo koga hard-core i onslaught su mnogo teže lige. Jer postoje dodatna pravila... Nema umiranja je dovoljno samo po sebi a xp loss na normalu je beznačajan. Onslaught je još bolesniji jer monsters udaraju i kreću se 20%brze. Dovoljno je reći da velika većina i neće probati hardcore lige već će ostati u normalu. To su ljudi koji hoce da igraju opušteno i bez mnogo muke i da uživaju u igri bez rizika i to je sasvim ok ;-)
Što se tiče kripparina koji jeste najpopularniji streamer i jeste dobar, ali nije on biblijaA i ne umire tako često koliko misliš ustvari čini mi se da ima nekoliko skoro savršeno gearovanih likova preko 85lvla i dalje na hardcore i onslaught. Mada naravno što se toga tice dokle god igras nekog lika nebitno kakav je suočava se sa rizikom sa će da zagine. Tj svi će izginuti kad tad dokle god se igraju
![]()
Još jedan faktor u normalu je da je do dobrog gearu trgovinom MNOGO lakše doći zbog izi mod ekonomije dok je na hardcore i onslaught i šalje ekonomija u solidnom balansu pa se i prosečni itemi vrednuju jer bolesni itemi imaju ogromne cene iz razloga što nestaju i šalju se u niže lige.
Nisam znao za to resetovanje!To me je najvise i zbunjivalo!Igram kao blesav i odem da prodam iteme,kad ono ajde jovo-nanovo!Hvala na pojasnjenju!:wave:Nema to veze sa portalom ili sa waypointom, nego instance mapa koje nemaju dodatne zone imaju 8 minuta timer pre nego sto se resetuju (ako nije makar jedan igrac prisutan u istoj), 15 minuta sa side-zonama.
E tu se potpuno slazemo!Lepo si ovo napisao!Kada igras nesto duzi period,a onda predjes na igru skoro istog izvodjenja,ali sa potpuno drugacijim pravilima,onda coveku pocinje sve da smeta!Tako ce to i biti kako si i napisao!Samo kvest,pojedini itemi i napred!Gledaj na to ovako. Skupljaš samo ono što vredi, ne sve. Ne zaviruješ u svaki ćošak u pokušaju da otkriješ celu mapu. Zapravo radiš ono što kvest nalaže a ostalo samo ako ti treba za level. Kada tako shvatiš igru nećeš imati problema. Nekih loših navika iz Diablo serijala se čovek teško otarasi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari