a sto je normalno da juris level u d3?
Za ovakav tip igre je normalno da juris level isto kao sto je normalno da jedes da ne bi bio gladan.
^Normalno je da nisi kul ako ne zapljuneš po Diablu...😉
@DAS
Paragon sistem je sasvim ok, jer je to levelovanje sporedna stvar u odnosu na jurenje itema.
Da li može više stvari da donosi? Može, i najavili su da će ga poboljšati, ali, i sama nagrada u obliku čistih statova je zadovoljavajuća...
Normalno je da zapljunes D3 ako si godinama igrao D2.
Paragon je skarabudzen u letu da bi igraci imali razloga da igraju i toliko je los da nemam reci. Levelovanje ne treba da bude sporedna stvar - recimo u PoE kad vidis da je neko veliki level, odmah znas da nije retard.
nekako mi se cini da je rarity drop dosta manji, samim tim treba mnogo vise da se igra. a nekako mi gameplay nije toliko fluidan da bih igrao jako duge sessione (igram rangera i ne vidim ja tu neki as based char kao u d3)
Sa rarity opremom mozes da primetis bukvalno linearno skaliranje u dropu unique itema. Jedino sto je i ovde problem kao i u D3 - drop-uje gomila sran*a i treba da igras bas dugo da bi ispao neki vredniji unique.
Veruj mi, ako budes igrao duze, videces AS charactere. Recimo ranger sa brzim lukom (Lioneye bow) i frenzy skill-om plus skill gem/pasivni skillovi koji daju as, strele izlecu kao iz mitraljeza
🙂
Ili za melee - double strike + multistrike sa brzim nozevima - udara brzinom svetlosti
🙂
PoE nema nikakve veze sa Diablom zasto se uvek poredi sa Diablom? jedino sto je slicno je da su obe aRPG. imam obe igre instalirane i ne primecujem da je nesto slicno. PoE ima dosta kompleksiniji skill sistem od Diablo2
ne verujem da neko ko se pali na CoD uopste igra aRPG
Ovo je tacno. Jedino sto je slicno sa D2 je graficki deo inventara itd.. Skill sistem je skroz drugaciji. PoE ima gemove za aktivne skilove koje smestas u sokete dok su pasivni u velikom drvetu zajednickom za sve karaktere. D2 ima klasicni skill tree sistem gde svaki karakter ima zasebno drvo u kome su smesteni i aktivni pasivni skilovi. Nema mnogo slicnosti.
Ja razumem da kombat deluje traljavo i nefluidno na pocetku i eventualno u srednjem delu igre, ali to se kasnije menja drasticno.
Takodje, produkcijski igra je na dosta nizem nivou od D3. Ali sve ostalo je na strani PoE.
D3 bi bila ok igra da se ne zove tako. Isto kao sto bi i Fallout 3 / New Vegas bile ok igre da se ne zovu tako.