Šta je novo?

Path of Exile

Ne znam da li je neki ispratio live ali ovo je jedan od većih i boljih update-ova u poslednje 2 godine.
Prevazišli su sami sebe.

Možda jedna od najbitnijih novina je Currency market.
Trade.png

Poslednja izmena:
Nijedna liga me do sada nije privukla kao ova.Mislim da je bas po mom ukusu.

^
Ne brini nista,cekace te kada se vratis.Letovanje sa porodicom je ipak neprocenjivo.

A čuveni Shitstain Steve. Čovek koji je bukvalno obrnuo igricu :D

For anyone curious, the game simply isn't letting him go further down, if he clicks a node below this nothing happens. (Because he hit the 16 bit max -> 65,536).

1,566 hours and 41 minutes. The league is live for 2,856 hours (well, slightly less but I'm rounding up to Friday). On average, he's played over 13 hours a day since the league launched

Nema ništa kod mene :(

Traje 7 dana i počinje u četvrtak.
Spominju NDA tako da ne znam da bi smeo da vama veteranima da podelim nalog. Svi smo u Srbiji pa jedino ako bi pratili neki hardware ID mašina i public IP opseg provajdera.
Svakako ne bi mogli da me pravno gone tj. traže pare 😁 . Mada ko će ih znati ipak su na NZ.

To bi hteo da uzvratim zajednici jer davne 2012. neko mi podelio beta nalog za D3 mada je bila Open varijanta. A ovo je Closed.

Edit: Mada sad čakam još 12 sati da mi pošalju NDA a tek posle stiže installer. Možda se predomisle :D

@Alex iskreno nisam igrao PoE 1 negde od 2018. godine. I 1 ili 2 lika sto ima nisu ni kampanju presli. Tako da i da mi banuju account nije na odmet.

PoE2 pratim jer vidim da poboljšavaju igru u svakom smislu i uzimaju iz PoE1 to najbolje i naravno ostavljaju prostor da dodaju.
Kao što sam pre pisao nema živaca da igram PoE1 što mi mehanika komplikovana i pored D4 ne stižem ništa drugo da igram.
Iskrneo više sam ljubitelj ove "pitkije" ARPG mehanike kao što je u Girm Dawn, D2R ili D4 gde već kad krećem da igram znam otprilike šta da jurim od itema.

PoE je mnogo bolji hack and slash nego li Diablo četri, da se ne lažemo.
Ali iako sam svašta pisao u temi, Last Epoch mi je trenutno najbolji aRPG na PC-ju.
PoE i dalje ima te neke blesave buildove i ludnicu u end game-u, ali Last Epoch nije daleko.
Diablo 4 je smor...

PoE ima ogroman endgame, ali i ogroman development time. igra je live vise od deset godina

Rekli su da razvoj dvojke neće uticati na keca. Malo su se preračunli.

1738586331001.png

Što neko reče u slučaju nužde razbiti staklo update.

Morali su malo da popuste. Masa je naoštrila kolac.

Lajkujem samo jer sad će prestati da kukaju jedno te isto na PoE2.
Nije kao PoE1, nije balansiran, mnogo toga fali a niko od njih da malo razmisli da Early Access = Beta.

Poslednja izmena:

Ladno su ubacili pauzu u igru!

^^
Koja glupost...
Upoznat sam sa igrom jer je društvo jedno vreme bilo ludo za istom. Igra gde su baš potrebni refleksi i taktiziranje ubacuje pauzu :poop:

Pauza je odlična vest. Milion puta mi je zatrebala. Razmeštaš Sydicate tablu, zazvoni telefon, zasvrbite te oko, ide ti se u WC.....

Na bossevima neće biti moguća tako da je skill i dalje potreban ;)

Igrao sam u poslednje vreme Last Epoch, pauza mi je bas mnogo falila posle PoE2

^^
Koja glupost...
Upoznat sam sa igrom jer je društvo jedno vreme bilo ludo za istom. Igra gde su baš potrebni refleksi i taktiziranje ubacuje pauzu :poop:
Ja to ne vidim da je glupost. Nema veze što igraš online ako si sam na mapi, sam si na mapi.
Možeš da pauziraš da zameniš recimo koji taster je za šta da bi lakše nastavio da igraš dalje.

Pravi primer glupost je recimo što Elden Ring nema pauzu?
Tamo i ako si online da igraš sa nekim moraš da odradiš akciju da ga pozoveš u svoju igru, nije da se TP u neki hub (grad) pa tamo vidiš gomilu igrača, sam si samcat. E to je je pravo :poop: od implementacije a nije jedino.

Nazad
Vrh Dno