Šta je novo?

Paročistač za domaćinstvo

Za sta bi ga koristio? Da li bi samo podove cistio sa njim ili bi mu nasao jos koji posao.
Skoro svaki parocistac vrsi posao, samo da mu je pritisak dobar, e sad je pitanje kvaliteta od kojeg je napravljen.

Za čišćenje klima fantastična sprava

Imam ja nekoliko, pa zato i pitam.
Karcher SC1, jako praktican uredjaj, pogotovo ko zivi u stanu za prostor idealan, voda se jako brzo ugrije, ali mu je mali rezervoar.(3 bar)
Rovus rucni, jako dobar parocistac, rezervoar za vodu dovoljan, mana nema za pod.
Rovus podni(noviji model) za pod odlican.
Tristar parocistac, nista gore kupljeni nije, radi posao, ali nema jacinu pare(1 bar)
Temaso MY 806 odlican parocistac i sa snagom i funkionalnosti, najvise se koristi(4 bar)
Ovo su svi sa kojima sam imao dodira i koje smo kupovali ima jos poneki, ali ove smo najvise koristili. Parocistac idealna spravica za sve, kupatilo, fuge, ko u kuci ima kamen idealan, klimu i auto najvise😄

Tako je. A zaboravio sam napomenuti i Lupo Marshall, i on je slican Temasu i odlican je, samo sto mi se ne svidja kod njega je kad je na najjacoj snazi, kao da i vodu i paru ispusta, mislim normalno je to kod svih, ali kao da je kod njega vise, a druga mana mu je mala glava, pa je i manja povrsina koju cisti.
Sa Karcherom ne mozes pogrijesiti samo sto su im svi ovi ostali glomazni, a ko je u stanu nekako mu uvijek fali mjesta

Nazad
Vrh Dno