Cek' malo, ti obozavash MSI a za taj (poluispravni) gigabutttrazish i ploci u graficku?
Jes', malo ti koci FFa ali nema veze, kome treba FF.Cek ko je rekao da ne radi:d...Mozda samo malo baguje.....![]()
Pazi kad nisam uzeo ona ECS onda tek ne bi uzeo J&W. Ne znam sta je u pitanju, danas cu da odradim reinstall.
A da bre, a nisam vam rekao da mi ne radi front USB. Prijavi da je ubacin USB uredjaj ali nema struje. I da nisam specijalac, ubadao sam konektore na plocu na 300 nacina.
Malo samo, za njegovo dobro ocigledno.Shto se napali dechka svako ima pravo da pogreshi, samo su posledice pitanje.![]()
Jes', malo ti koci FFa ali nema veze, kome treba FF.:d
Ta ploca je verovatno Vista Certified, moguce da ce biti sve OK, ko zna.:dSve je ali ama bas sve isto, Izgleda da cu ipak morati nekako da saljem to za Novi Sad.Probacu jos Vistu pa cu da imam konacan odgovor.
Sve je ali ama bas sve isto, Izgleda da cu ipak morati nekako da saljem to za Novi Sad.Probacu jos Vistu pa cu da imam konacan odgovor.
Ja ne verujem da si ti dao toliki kes za tu plocu i da si platio slanje i kablove.
Jesi li uzimao od nekoga sa foruma?
Najpametnije bi postupio kada bi uzeo kes natrag!!! Nema tu price! Nikakve reklamacije nego lepo kes natrag.
Procitaj u bench clubing temu ispala![]()
U Visti.I onako mi to nije toliko vazno, konacno sve radi ok.....
Na preporuku Vuleta probao sam Vistu i sa njom radi sve savrseno sem front usba koji i dalje ne saradjuje. Probao sam par usb bracketa ali i dalje isto..... I onako mi to nije toliko vazno, konacno sve radi ok.....
Primetih da za svako ucitavanje stranice cpu ide na 100%. Wtf? Isto i za skrolovanje....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari