Cek' malo, ti obozavash MSI a za taj (poluispravni) gigabutt 😛 trazish i ploci u graficku?
Jes', malo ti koci FFa ali nema veze, kome treba FF.😛 :dCek ko je rekao da ne radi:d...Mozda samo malo baguje.....😛
Pazi kad nisam uzeo ona ECS onda tek ne bi uzeo J&W😛. Ne znam sta je u pitanju, danas cu da odradim reinstall.
A da bre, a nisam vam rekao da mi ne radi front USB😛. Prijavi da je ubacin USB uredjaj ali nema struje. I da nisam specijalac, ubadao sam konektore na plocu na 300 nacina.
Malo samo, za njegovo dobro ocigledno. 😀 Mladji je ipak. 😀Shto se napali dechka svako ima pravo da pogreshi, samo su posledice pitanje. 🙂
Jes', malo ti koci FFa ali nema veze, kome treba FF.😛 :d
Ta ploca je verovatno Vista Certified, moguce da ce biti sve OK, ko zna.:d 😛Sve je ali ama bas sve isto, Izgleda da cu ipak morati nekako da saljem to za Novi Sad🙁.Probacu jos Vistu pa cu da imam konacan odgovor.
Sve je ali ama bas sve isto, Izgleda da cu ipak morati nekako da saljem to za Novi Sad🙁.Probacu jos Vistu pa cu da imam konacan odgovor.
Ja ne verujem da si ti dao toliki kes za tu plocu i da si platio slanje i kablove.
Jesi li uzimao od nekoga sa foruma?
Najpametnije bi postupio kada bi uzeo kes natrag!!! Nema tu price! Nikakve reklamacije nego lepo kes natrag.
Procitaj u bench clubing temu ispala 😀
U Visti.😛 Kazem ja, Vista certified, mora nekako da se ljudi nateraju da predju na Vistu.:dI onako mi to nije toliko vazno, konacno sve radi ok.....
Na preporuku Vuleta probao sam Vistu i sa njom radi sve savrseno sem front usba koji i dalje ne saradjuje. Probao sam par usb bracketa ali i dalje isto..... I onako mi to nije toliko vazno, konacno sve radi ok.....
Primetih da za svako ucitavanje stranice cpu ide na 100%. Wtf? Isto i za skrolovanje....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari