E moj imenjače, kao neko ko nije bilo ko u tom poslu, gde si bas sada kupio na limundu, kada se raspada i kada ocigledno vise nikome nije ni stalo do reputacije. Pre neki dan sam kupio PSP, i mene prevarili, ja znam da cu od sada dobro da razmislim o trgovini na limundu. Sa PS3 konzolom sam imao vise srece nego pameti, posto je uvezena iz Danske i prodavao je neko ko pojma nije imao u kakvom je stanju. I to model od 80gb, za 150e, pre par meseci. Ali je bio dovoljno posten to da prizna, i ja sam svesno rizikovao.
Uopste ne verujem da si ti lose srece toliko da konzola koja je radila ko zna koliko dugo, i to u igraonici gde su je maltretirali, tebi crkne posle samo par dana. Bice da je vec imala YLOD i da te je prodavac jednostavno prevario buduci da ti nije to rekao (naravno, ko je lud da kupi konzolu koja mu nece trajati ni mesec dana za te pare), ili njemu nisi rekli, ili... Ovo samo potvrdjuje moje strepnje da na limundu sigurno ima bar 50% klasicnih prevaranata, ako ne i vise.
Pare sigurno mogu srediti ovaj problem, ali ne na nacin na koji mislis, zaboravi na popravku, nego lepo kupi nov slim i uzivaj. U redu je sto posteno zivis od prodaje polovne opreme, ali ne mozes da polazis od sebe, ovo je takva sredina da vecina gleda samo nesto da smulja. Budi kao onaj vlasnik kazina koga su pitali da li se on nekada kocka, rekao je da ne veruje u lake pare nego samo u naporan rad. Mnogi misle da ce dobro proci kupovinom polovne opreme. Neko zaista i hoce, ali ipak manji procenat i to je takodje vrsta kocke.