FF KT266A ima skor koliko i nesto bolja KT266 ploca - drugim recima sporija od konkurencije... Nema opciju za promenu mnozioca, niti napona, niti kojekakvih "sirovina" (bez kojih se ne moze

) koje nude Abit i Asus. Ima mem. interleave... I to je sve. Moze se podesavati latencija memorije, i to tako nastelovati da na papiru deluje sjajno, ali u praksi je truba.
Ali podrzava promenu FSB-a, i mogu Vam reci da me je fascinirala po tom pitanju. Bez dizanja napona D750 je radio stabilno na 1000, znaci na 1.6V, sto dosad nije ni jedna ploca uspevala (isti je isproban na SiS730s, MSI KT266 pro2, Asus A7V133-C i MSI Turbo 2).
Probao sam i FF KT333 - isto s***e samo sa podrskom za KT333 mem.
Dobiju se sjajni rezultati kada memoriju *vestacki* pretvorite u DDR 2700 (moze se nastelovati na ploci). E onda masina seva. Bukvalno. Ostaju u prasini KT266A cipsetovi (u sandri 2002).
Ovo sam ispisao jer ocigledno niko nije ni probao FF, a glasine kruze... Zakljucak: ploca FF-333 je SJAJNA! Zasto? Cena joj je 85e, moze se nabudziti do marsa i prilicno je stabilna.
Zasto ne Abit? Cena Abita KT7-a je oko 130 e... Eto to je to. Sitnica. Zasto novi za manje pare kad moze stari za mnogo vece?
P.S. Ja ne kazem da Abit ne valja - naprotiv, smatram da je upravo KT7 revizije 2 najblja ploca koju sam imao pod rukama, ali se NE ISPLATI davati tolike pare.