Šta je novo?

Panosonic TX-P42U20E

bbK1ng

Čuven
Učlanjen(a)
15.09.2002
Poena
745
Pozdrav

Treba da sestri i zetu preporučim TV koji će da im zameni Toshiba CRT 51cm iz `92.

Očito je da će im svaki biti k'o da su оtišlu u 3d bioskop nešto mi se čini da je za njihove potrebe plazma iz naslova biti više nego dovoljna.

Ono što me buni je rečenica iz testa objavljenog na Bench-u

Panasonic P42U20E je veoma dobar model plazma televizora čiji je jedini problem to što se za istih 750 evra može pazariti model P42S20E. Kada bi koštao 100 do 150 evra manje, i ovaj model bi mogao da od nas dobije preporuku. Ipak, ne možemo ga preporučiti, jer za 750 evra svakako treba insistirati na 600 Hz Sub Field Drive-u i punih 1080 linija pokretne rezolucije. Naravno, to ne znači da P42U20E nije dobar “plazma” TV – ako ga pronađete za manje novca, slobodno se odlučite i za njega.

Najbolja cena koju sam ja trenutno našao za U20 je 76.499 rsd (i to na akciji). To mu dođe nekih 730€ već zavisi od kursa. U istoj radnji S20 je 86.899 rsd što je celih 100€ više (a i uvodu nas u poznatu igru "za još malo").

Na kraju imao bih 2 pitanja:

1. gde ima S20 za 750€ (kupujem 2 kom ako je bitno :D )
2. propuštam li nešto drugo od plazmi za ovih 76.499 rsd

1. gde ima S20 za 750€ (kupujem 2 kom ako je bitno :D )
2. propuštam li nešto drugo od plazmi za ovih 76.499 rsd

1. Jednom mesecno u Tehnomaniji uz penzionerski popust 10% je 745e.
87k-8.7k=78.3k , 78.3k=745e

Nadji dva penzionera i uzmi im penzione cekove. Prvo ti udjes sa jednim penzionim cekom, a neka komsija saceka ispred radnje. Kupis tv sa popustom, izadjes i kazes komsiji sa drugim penzionim cekom da udje i da kupi drugi tv. Ti za to vreme stavi prvu plasmu u svoj auto. Kad on kupi drugu pomozi mu da ubaci u svoj auto. Odvezete se sretni kuci, raspakujes obe plasme gde treba i uzivas.

2. Ne.

1. Jednom mesecno u Tehnomaniji uz penzionerski popust 10% je 745e.
87k-8.7k=78.3k , 78.3k=745e

Nadji dva penzionera i uzmi im penzione cekove. Prvo ti udjes sa jednim penzionim cekom, a neka komsija saceka ispred radnje. Kupis tv sa popustom, izadjes i kazes komsiji sa drugim penzionim cekom da udje i da kupi drugi tv. Ti za to vreme stavi prvu plasmu u svoj auto. Kad on kupi drugu pomozi mu da ubaci u svoj auto. Odvezete se sretni kuci, raspakujes obe plasme gde treba i uzivas.
.

Hahaha, a zar ne moze da kupi dva jednim cekom?

Ne bi trebalo. Iskreno, nemam pojma, mozda i moze, zavisi od tehnomanije. Verovatno je 10% popusta na jedan artikal. U suprotnom ti mozes da kupis pola radnje i na sve da dobijes 10%.

Ovo me podseca kada je meni bio rodjendan prosle godine i kada sam pravio rostilj, a u ideji bili cevapi na akciji. Red za meso naravno duz pola radnje, ja dodjem na red i kazem "6 kila cevapa" a ovaj meni "ne moze, na akciji su, mozes da dobijes kilo", i posle ubedjivanja dade mi svih 6 kila, ali poenta je da su te akcije samo da navuku ljude da dodju.

Osecam da dodje penzos sa tim cekom da kupi plazmu da bi mu rekli "ne moze, mozes da kupis mikser ili vagu, ne moze plazma tv" :)

Ne bi trebalo. Iskreno, nemam pojma, mozda i moze, zavisi od tehnomanije. Verovatno je 10% popusta na jedan artikal. U suprotnom ti mozes da kupis pola radnje i na sve da dobijes 10%.

ja mislim da oni nisu ni planirali da neko kupi dve plazme (ipak smo u srbiji) pa sigurno ni nemaju neko pravilo da može samo jedna. *** ko pita ne skita

Nazad
Vrh Dno