Meni se desilo jedno 5 puta slican problem ali kod mene se nije nista videlo bilo je skroz sareno I ton se cuo kao neko pistanje...Tek kada je ugasim ona se podigne ponovo I bude sve u redu.....
Kako si rešio problem?
Ovde se gašenjem ništa ne postiže, problem ostaje... :-(
Nisam strucnjak ali se kladim da ti maticna ploca u pitanju, panel nema veze sa time.
Na maticnoj ti se i nalazi chipset koji si pokusao da update-ujes.
Citav tv ti se sastoji od 4 ploce + panel + 3 zvucnika. 1 maticna, 1 napajanje i razvod napajanja, 1 za vertikalni signal slike, 1 za horizontalni signal slike. Moguce da ce ti samo promeniti maticnu i to ce ti resiti problem.
Serviser iz BG elektronika je upravo ovo naveo kao prvi razlog, A1 ploča, pretpostavljam matična da je u pitanju kao što reče Covix. Plazma u subotu ide za BG pa ćemo videti kakve ću sreće biti sa mađarskom garancijom.
Treba ima samo ona garantna sveska sa popunjenim tvojim podacima i overenim pecatom od prodavca, mozda jos i racun ali sveska je presudna koliko ja znam.
... Ono što je moj utisak je da je GT60 imao najbolju sliku. Bolju čak i od Panasonic ST serije.../QUOTE]
Moram reci da je ovo sasvim ocekivano, s obzirom da je GT serija klasu iznad ST serije.
Pozdrav
Covix nisam video da pise da sme 8 sati najvise da radi za ventilaciju da ima oko 10 cm treba da bude udaljena od zida
Covix cini mi se da si imao st50 jel si ti imao neki kvar ,ako jesi kolko te je izasla popravka
Možda te taj drugar teši što si nezadovoljan zbog onih mana... 😉
Imam 42GT60 i nagledao sam se i Panasonic i LG i SAMSUNG i Sony televizora do 1500 eur (u našim prodavnicama). Nosio sam na usb semplove onoga što najviše gledam i što me zanima i puštao po prodavnicama. Ono što je moj utisak je da je GT60 imao najbolju sliku. Bolju čak i od Panasonic ST serije.
Imao sam st50 preko izmedju 4000-4500h . Pojavio mi se cuveni "missfire" problem, pa sam ga prodao i kupio st60.
Posto sam imao oba modela mogu da kazem da st60 ima nesto lepsu, cistiju sliku. Za input lag ne marim, nisam gamer. Koristim externe zvucnike i ne primecujem lag odnos slika/zvuk. Ono sto se vidi iz aviona to je da posterizacija je daleko manja nego na st50. Samo onda primecujem posterizaciju ako je i snimak takav. Gledam sa udaljenosti od 2.5m (42 model).
Ako si imao i jedan i drugi i ako zaista ima manje posterizacijena st60, to je onda solidan napredak... ali ja bih onda svakako čekao da skupim još malo love pa bih uzeo onda gt60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari