Ja koristim svoj TV kao jedini audio player. Probali smo drugar i ja par DAC-eva, misleći da će zvuk biti bolji, ispostavilo se da je analogni izlaz iz ST50 sasvim dobar. Tek neki DAC od 500€ pa naviše bi ozbiljno popravio zvuk.
Kao audio DLNA server koristim Foobar. Na ovom linku je plug in.
http://www.foobar2000.org/components/view/foo_upnp
Sve što je u Foobar bazi vidi se na TV-u. Treba samo obratiti pažnju na duplirane CUE fajlove, pogotovo one koji pokazuju na nepostojeće WAV fajlove.
Na koji nacin premotavate, pauzirate itd. kada pustate sliku preko hdmi? Jedino, donekle, korisno sam nasao Unified Remote pa preko mobilnog da to radim. Drugo resenje je bezizna tastatura ili mis.
stigle su mi Samsung 3D naocare Samsung SSG-P51002 i pokusao sam da ih povezem sa TVom i nisam uspeo?
bio sam na pola metra od TVa i pritiskao sam ono dugmence, pustio sam i 3D sadrzaj i opet probao... i nista.
kako ste ih vi povezali?
Dinosaurs.Giants.of.Patagonia.3D.2007.Frame-Sequential.1080p.Blu-ray.DTS.x264-ViSTA
@ Kobayashi
Jesi ti nesto budzio sa led diodama iza tv-a?
e hvala! radi!
koji je bolji format za nas Panasonic - SBS ili OU? dok ne povezem komp sa TVom, preskocicu Full3D blu-ray, a ne mogu da se snadjem u raznim tekstovima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari