Šta je novo?

Pametni satovi sa Aliexpressa

• Začetnik teme Začetnik teme bracin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Može preporuka nekog smart sata, ali, da nije veliki prečnik, da nije "glomazan".
Cena neka low-budget. (oko 50e) ...
Pišem ovde da ne bih otvarao novu temu, ne mora da bude sa aliexpressa; čak bolje odavde, da je aktuelan na našem tržištu.

Može preporuka nekog smart sata, ali, da nije veliki prečnik, da nije "glomazan".
Cena neka low-budget. (oko 50e) ...
Pišem ovde da ne bih otvarao novu temu, ne mora da bude sa aliexpressa; čak bolje odavde, da je aktuelan na našem tržištu.
Da li trazis "kockasti" ili klasicni izgled?
Po meni je bolje naruciti neki sa aliexpresa do 40$ + dazbine, bice bolji od onih koji ovde kupis za 60e.
Do skoro je bio neki popust na jedan sat na aliexpresu, sa 40$ spustili na 6 ili 7$ sa kuponima.

Klasican izgled, ne kockasti, ne narukvica
E super, evo par modela

Ovaj model je mozda zenski, nisam merodavan.
Imam ga u kuci, odlican je i baterija dosta dugo traje.

Ovaj model imam vec 2 godine.
Preko njega cesto razgovaram, citam obavestenja i sluzi mi za alarm.
Ne znam kako se ponasa u sportskim aktivnostima.

Generacija novija od sata koji posedujem, iskreno mislim da su ga unapredili malo.

Ovo je njihov premijum model, mozda je gizicki veci od satova iznad.

I njihova visa klasa, planiram njega da uzimam sledeceg posle vibe 7 modela.

Mozda sam smorio sa zablaze modelima, ali po meni su veoma pristupacni, a kvalitet im je odlican za taj novac.
Bolje dati i 60$ nego kod nas za neku poznatiju marku 200€.

Šta znam,imao sam tri njihova sata,nemam pojma koji modeli,sva tri sam prodao posle par dana.Sve to lepo izgleda na slikama ali kad stigne...Ekrani totalno isprane boje.Ok,verovatno su unapredili/poboljšali taj segment.Meni su DTNO.1 korektniji od Zeblaze.Ali opet to je samo moje mišljenje i utisak...

Sad sam pogledao te satove, deluju okej.
Iskreno nisam ni cuo za tu marku sve do sad.
Po meni jedina mana na tim satovima sto velika vecina kao i Zablaze nemaju automatsku regulaciju svetline, nego se rucno odredjuje.

Ja posedujem Zeblaze Btalk 3 pro i Ares 3 pro, "unutra" deluju isti satovi, spolja Ares robustan za razliku od laganog Btalk-a.
Solidne narukvice, silikon.
Rade sasvim zadovoljavajuce za notifikacije kome treba, pozive, kontrolu muzike
Ostalo nista spektakularno, kao i svi ti satovi do 35€
I oba su mi satovi za posao, a "gradjevina" je u pitanju i Btalk je izdrzao svasta ...

Uglavnom je izrada kućišta korektna ili čak odlična,za cenu,ali ekran je upitan.Imam od DTNO.1 neki sa amoled ekranom,odličan,ali je ipak to daleko od najjeftinijeg Huawei-a,taman koliko i cena.

Najveća mana kod kineskih satova je softver,većina satova deli isti program koji je sam po sebi loš i nedovoljno je ažuriran.Tako imate gomilu satova koji spolja izgledaju drugačije a softver isti

Hvala puno na posvećenoj preporuci, evo, upravo videh...
Jedino što me malo koči je veličina ekrana, 1.43inch, nije li to "preveliko"? Pošto nisam do sad imao neki sat, zato pitam...

Nazad
Vrh Dno