Ovde na linku uopšte ne stoji Vibe 7 Pro. Poklapaju li se još s nekim satom ili jok? Šta da biram za Ares 3 Pro?Ja sam porucio ovu narukvicu.
20mm 22mm Metallarmband für Huawei Watch GT/2/3/4/5/Pro Edelstahlarmband für Huawei Watch 46mm/Samsung Watch 5/6/7 Armband - AliExpress 1511
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ne znam da li je protiv pravila foruma link.
Meni je odlicna, koristim je vikendom, narucio sam sa alatom za skracivanje narukvice, ne secam se koliko sam je cekao, ali verovatno oko mesec dana.
Imam vibe 7 pro.
Kad sam porucivao bile su neke akcije i coini, pa sam je platio 1,5$
Ja sam uzeo za Huawei gt3 pro 46mm kad sam biraoOvde na linku uopšte ne stoji Vibe 7 Pro. Poklapaju li se još s nekim satom ili jok? Šta da biram za Ares 3 Pro?
odlican sat. vise ga koristim kao sat i povremeno da procitam neku poruku takodje i alarm koristim. stavio sam platnenu narukvicu na cicak umesto silikonske jer mi se ruka znoji ispod silikona.Kako si zadovoljan sa blackshark?
Vidim da imaju dosta modela, posebno mi se svideo model X
Ne izadje jedna reč već deo poruke, ako hoćeš da je pročitas nakon toga, povući osetim na gore i otvoriće se cela poruka.izađe samo jedna reč. Pritom, ako poruku od nekoga na Viberu ne pročitate na samom telefonu, pa vam još neko pošalje poruku, onda na ekranu izađe da ste dobili dve poruke
Merači krvnog pritiska i ovi satovi nemaju ništa zajedničko. Naravno da merači mere pritisak kako treba.Апропо крвног притиска, и мерачи истог који се стављају испод зглоба уопште не мере тачно. И фамозно мерење шећера није шећер у крви већ у некој плазми или чему већ што се налази у ткиву.
Osim krvne plazme ne znam ni za jednu drugu u organizmu ali nije bitno napisano je nešta. U jednom od načina merenja nivoa šećera u krvi pomoću pametnog sata se spominje i plazma te evo originalaИ фамозно мерење шећера није шећер у крви већ у некој плазми или чему већ што се налази у ткиву.
Znam odgovor spomenutog člana koji će uslediti da on uvek piše kulturno ali nikada ne spominje koliko ima smisla to pisanje da se ne izrazim na drugi način jer ne nosim kravatu pogotovo prilikom pisanja što znači da nisam kulturan. Svo ovo moje pisanje mi nije trebalo ali eto malo oko zabluda i mitova a što su mene zaboleli prsti je moj problem.These devices shine certain light wavelengths, such as infrared light, on the skin. These wavelengths penetrate through skin and bodily fluids, such as plasma. But glucose molecules absorb them. The devices then sense the amount of wavelengths that were absorbed to determine the amount of glucose.
Vibe 7 pro, kad je uparen sa telefonom, nije moguce pronaci sa nekog drugog telefona, upravo sam probao.Edit:
Ne telefon nego sat.Kako je moguce da se upari i na moj beli na njen telefon istovremeno?
Ovo baš i nije tačno. Neke narukvice kupljene za neki pokojni Zeblaze sat, od 22 mm, uopšte ne mogu da se stave na Garmin Instict 2, dok neke mogu.Narukvica se kupuje po širini, a ne po tome što je neko nabrojao kome odgovara koji model.
Najčešće je to 22mm
Verovatno nije isti mehanizam za kacenje narukvice, znam da zablaze i huawei imaju iste iglice i odgovaraju narukviceNe razumem
kako to misliš neke od 22mm mogu a neke ne mogu da se stave a širina ista?
Zašto uopšte drži uključen Bluetooth na satu?Moze li se zabraniti uparivanje GTR3 pro sa drugim urejajima?Kaze zena juce dok su imali neku sednicu(profesor je) da je poceo telefon da joj peva . Nekon se ocito konektovao na njen telefon i pustio Toseta Proeskog .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari