Šta je novo?

Pametni satovi sa Aliexpressa

Imam bas takvu na Amazfit GTR2e ali sam uzeo od nekog decka sa KP, jos izgleda kao nova.

Ove silikonske mi seku krvotok na ruci kako god da ih namestim plus se mazu kao nenormalne, ova na Ares 3 Pro vec sad odvratno izgleda.

Hvala svima, naručeno

Ja sam porucio ovu narukvicu.

Ne znam da li je protiv pravila foruma link.
Meni je odlicna, koristim je vikendom, narucio sam sa alatom za skracivanje narukvice, ne secam se koliko sam je cekao, ali verovatno oko mesec dana.
Imam vibe 7 pro.
Kad sam porucivao bile su neke akcije i coini, pa sam je platio 1,5$
Ovde na linku uopšte ne stoji Vibe 7 Pro. Poklapaju li se još s nekim satom ili jok? Šta da biram za Ares 3 Pro?

Kako si zadovoljan sa blackshark?
Vidim da imaju dosta modela, posebno mi se svideo model X
odlican sat. vise ga koristim kao sat i povremeno da procitam neku poruku takodje i alarm koristim. stavio sam platnenu narukvicu na cicak umesto silikonske jer mi se ruka znoji ispod silikona.

Posle par dana korišćenja sata, mogu vam reći da mi mnogo smeta ova stvar s notifikacijama. Navikao sam na MB6 da svaka poruka s Vibera izađe na ekran, a ovde izađe samo jedna reč. Pritom, ako poruku od nekoga na Viberu ne pročitate na samom telefonu, pa vam još neko pošalje poruku, onda na ekranu izađe da ste dobili dve poruke od tog i tog, ali sadržaj druge poruke ne možete da vidite.

Što se ostalih stvari tiče, prezadovoljan sam. Ekran je predobar za 20 evra, na pozive uredno reaguje i baterija zasad odlično drži.

Апропо крвног притиска, и мерачи истог који се стављају испод зглоба уопште не мере тачно. И фамозно мерење шећера није шећер у крви већ у некој плазми или чему већ што се налази у ткиву.

izađe samo jedna reč. Pritom, ako poruku od nekoga na Viberu ne pročitate na samom telefonu, pa vam još neko pošalje poruku, onda na ekranu izađe da ste dobili dve poruke
Ne izadje jedna reč već deo poruke, ako hoćeš da je pročitas nakon toga, povući osetim na gore i otvoriće se cela poruka.
Апропо крвног притиска, и мерачи истог који се стављају испод зглоба уопште не мере тачно. И фамозно мерење шећера није шећер у крви већ у некој плазми или чему већ што се налази у ткиву.
Merači krvnog pritiska i ovi satovi nemaju ništa zajedničko. Naravno da merači mere pritisak kako treba.

Merenje šećera je nemoguće be uzimanja uzorka krvi, verovatno si mislio na procenat kiseonika?

To se meri optički i to je u redu.

To i pričam, ne izađe cela poruka kad je dobijete od dvoje različitih ljudi. Uopšte ne izađe poruka već samo natpis: Nove poruke od bla, bla.

Satovi mogu da mere i pritisak i nivo šećera u krvi, koriste tehnologije koje nisu zvanično priznate i ne verujem da će skoro postati priznate, tolerancija očitavanja je ogromna i nepouzdana. Kod zdravog čoveka može samo da upozori da ima nekih promena a kod osoba koje pate od povišenog pritiska i dijabetesa ne treba uopšte gledati rezultate tih merenja.
Ne znam uopšte čemu pisanje člana zokce jer je pisano sa nerazumevanjem i verovatno korišćenjem veoma lošeg prevodioca. Svi merači krvnog pritiska idu ispod zgloba ako gledamo rameni zglob a postoje za merenje na nadlaktici, podlaktici, članku pa i na prstu. Što se tiče merenja nivoa šećera u krvi postoje dve priznate metode glukometar (uzorkovanje krvi) i CGM (uredjaj koji se nakači na telo i u svakom trenutku se ima uvid u nivo šećera u krvi).
И фамозно мерење шећера није шећер у крви већ у некој плазми или чему већ што се налази у ткиву.
Osim krvne plazme ne znam ni za jednu drugu u organizmu ali nije bitno napisano je nešta. U jednom od načina merenja nivoa šećera u krvi pomoću pametnog sata se spominje i plazma te evo originala
These devices shine certain light wavelengths, such as infrared light, on the skin. These wavelengths penetrate through skin and bodily fluids, such as plasma. But glucose molecules absorb them. The devices then sense the amount of wavelengths that were absorbed to determine the amount of glucose.
Znam odgovor spomenutog člana koji će uslediti da on uvek piše kulturno ali nikada ne spominje koliko ima smisla to pisanje da se ne izrazim na drugi način jer ne nosim kravatu pogotovo prilikom pisanja što znači da nisam kulturan. Svo ovo moje pisanje mi nije trebalo ali eto malo oko zabluda i mitova a što su mene zaboleli prsti je moj problem.

Telzeal TC4g
Jel zna neko nešto o ovome satu, odnosno da li ga je koristio?

https://zeblaze.info/btalk3-pro.html, opran u veš mašini u Nedelju na 60°, sušio se više od 24h, evo mi ga danas na ruci.
Svo vreme je bio uključen (i posle pranja), sinoć je prihvatio punjenje sasvim normalno.

Stigao mi Kumi GW6,odlican satic,mada su me odrali kao macku,bolje bi prosao da sam uzeo na KP.

Prilozi

• 0-02-05-f0d6cfb6a26d6abfdf799597b012fe4afe30925153ee9e4c7928cde49577b7e9_a2a52443.jpg
    0-02-05-f0d6cfb6a26d6abfdf799597b012fe4afe30925153ee9e4c7928cde49577b7e9_a2a52443.jpg
    144.1 KB · Pregleda: 87
  • 0-02-05-54b2440205c8b2cb0bb681cb979e939a61fea1cf9048d91e612ecbb9ff92e392_bcb72e8.jpg
    0-02-05-54b2440205c8b2cb0bb681cb979e939a61fea1cf9048d91e612ecbb9ff92e392_bcb72e8.jpg
    119.7 KB · Pregleda: 88
Već neko vreme deru bez pardona i za najmanju vrednost

Izgleda da je sad bolje uzimati na Temu ali slaba ponuda i nekako mi neugledne prodavnice,ocene,komentari.
Sto se tice sata,stvarno dobar,lep i deluje premijum.

Kad smo vec kod Alija I Temu-a, trazim vec neko vreme narukvice zamenske za Honor Choice (Haylou) ali ne nalazim konkretno za ovaj model.. Kad kucam izbacume mi rezultate uglavnom za Honor 4/5, mi Band 3, univerzal itd.
Zna li neko da li bi ovo dole prilozeno islo na Honor Choice? Ako ne, moze neki link za narukvicu koja bi pasovala, bio bih zahvalan

Prilozi

• IMG_4580.jpeg
    IMG_4580.jpeg
    173.3 KB · Pregleda: 33
Narukvica se kupuje po širini, a ne po tome što je neko nabrojao kome odgovara koji model.

Najčešće je to 22mm

Moze li se zabraniti uparivanje GTR3 pro sa drugim urejajima?Kaze zena juce dok su imali neku sednicu(profesor je) da je poceo telefon da joj peva :). Nekon se ocito konektovao na njen telefon i pustio Toseta Proeskog :).

Edit:
Ne telefon nego sat.Kako je moguce da se upari i na moj beli na njen telefon istovremeno?

Edit:
Ne telefon nego sat.Kako je moguce da se upari i na moj beli na njen telefon istovremeno?
Vibe 7 pro, kad je uparen sa telefonom, nije moguce pronaci sa nekog drugog telefona, upravo sam probao.
Stvarno ne znam kako je moguce povezivanje sa 2 telefona na sat, a mislim da je i na satu potrebno dozvoliti uparivanje sa telefonom

Narukvica se kupuje po širini, a ne po tome što je neko nabrojao kome odgovara koji model.

Najčešće je to 22mm
Ovo baš i nije tačno. Neke narukvice kupljene za neki pokojni Zeblaze sat, od 22 mm, uopšte ne mogu da se stave na Garmin Instict 2, dok neke mogu.

Ne razumem
kako to misliš neke od 22mm mogu a neke ne mogu da se stave a širina ista?

Ne razumem
kako to misliš neke od 22mm mogu a neke ne mogu da se stave a širina ista?
Verovatno nije isti mehanizam za kacenje narukvice, znam da zablaze i huawei imaju iste iglice i odgovaraju narukvice

Moze li se zabraniti uparivanje GTR3 pro sa drugim urejajima?Kaze zena juce dok su imali neku sednicu(profesor je) da je poceo telefon da joj peva :). Nekon se ocito konektovao na njen telefon i pustio Toseta Proeskog :).
Zašto uopšte drži uključen Bluetooth na satu?

Imas Power Saving mod koji gasi Bluetooth na satu.

U podesavanjima pod Battery ili kad prevuces nadole pa pritisak na ikonicu baterije.

Nema pojma zena,zna da menja pozadine samo :). Znaci ub podesavanja sata,baterija pa se ukljuci power saving?

Da, ali lakse ti je da prevuces sa pocetnog ekrana nadole i da iz kruga ikonica pipnes bateriju pa stiklu.

1730924803023.png

Sad sam probao sa FitCloud pro povezanim na Ares 3 Pro, cim to pritisnem odmah gubim konekciju, dakle radi.

Nazad
Vrh Dno