TsarOfZanzibar
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.08.2016
- Poena
- 285
Da li se na Zeblaze ares 3 pro može namestiti srpski jezik u meniju?
Cemu realno sluzi GPS na tom satu?ja imam blackshark gs3 sa aliexpresa.
Kako si zadovoljan sa blackshark?ja imam blackshark gs3 sa aliexpresa. amoled ekran sve se jasno vidi i na suncu. baterija 17-18 dana a sa ukljucenim aod 5 dana.
Da znaš gde si, da možeš drugima da javiš koordinate, da pratiš svoje kretanje i visinu ... nisu to bajk kompjuteri za praćenje rute već više asistenti.Kako to mislis?
Pokaze samo GPS poziciju?
ili ume da napravi snimak rute kojom si prosao sa zabelezenim brzinama?
Ili ume da prikaze poziciju na mapi?
Probao sam na Zeblaze Vibe 7 PRO.Ajde da pokusam ponovo, da li je neko uspeo da poveze bilo koji Zeblaze sat sa Gadgetbridge? Bilo bi super ako neko ima volje da proba.
Jel ima srpski jezik kao sistemski za izbor?Danas stigao Zeblaze Ares 3 Pro. Daleko bolji ekran od Mi Band 6, oduševljen sam prikazom. Postoji par stvari na koje sam navikao na MB6, a ovde su drugačije, kao npr. kad dođe poruka s Vibera ne izađe cela nego samo jedna reč, ako mi promakne ne umem da je nađem da je pročitam... I možda još nešto, ovo su prvi utisci.
Nego, vidim da ima merenje pritiska. Da li je neko proveravao tačnost tih merenja? Merio sam na satu 117/78, dok mi na aparatu kaze 138/89... Nije mala razlika, i sad ne znam šta je tačno, a ovako se normalno osećam. Pretpostavljam da je aparat tačniji, logičnije je.
Prevuces odozdo na gore i tu ti stoji poslednjih mozda 20 obavestenja.Danas stigao Zeblaze Ares 3 Pro. Daleko bolji ekran od Mi Band 6, oduševljen sam prikazom. Postoji par stvari na koje sam navikao na MB6, a ovde su drugačije, kao npr. kad dođe poruka s Vibera ne izađe cela nego samo jedna reč, ako mi promakne ne umem da je nađem da je pročitam... I možda još nešto, ovo su prvi utisci.
Nego, vidim da ima merenje pritiska. Da li je neko proveravao tačnost tih merenja? Merio sam na satu 117/78, dok mi na aparatu kaze 138/89... Nije mala razlika, i sad ne znam šta je tačno, a ovako se normalno osećam. Pretpostavljam da je aparat tačniji, logičnije je.
I jel radi? Povezuje se normalno? Sinhronizuje podatke?Probao sam na Zeblaze Vibe 7 PRO.
Ne. App pronalazi zeblaze preko bluetooth-a. Ali nazalost unsupported. 😕I jel radi? Povezuje se normalno? Sinhronizuje podatke?
Ja sam porucio ovu narukvicu.Hoću da poklonim starijem čoveku smartwatch biće zeblaze vibe 7 pro (poručio sam ga), ali bih uzeo neku metalnu narukvicu da bi bio malo ozbiljniji za nošenje. Crna je verzija sata. Da li imate neku preporuku za narukvicu da je koliko toliko ok kvalitet, i da bude moguće praćenje da stigne relativno brzo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari