Šta je novo?

Pametni uređaji Pametne utičnice

Fitnes narukvice, sijalice, pametni usisivači i sl.

marcony28

Poznat
Učlanjen(a)
26.12.2022
Poena
40
Uzeo bih pametnu utičnicu za TA peć od 3 kilovata.
Generalno mi je potrebno da mogu da pratim potrošnju, da ima Wi-Fi da mogu preko aplikacije da podešavam i da ima opciju da se sama pali i gasi u određeno vreme.
Imao sam neku od proizvođača Prosto od 16A i bukvalno kad ima samo početni kontakt i prestaje sa radom. Probao na više mesta da je uključim pa čak i slabije uređaje (punjač za mob), ali samo prvi kontakt i ništa.

Imate li neke preporuke? Cenovno do 2000-3000.

Imaš za taj budžet ovu sa linka, a radiće posao i višestruko jeftinije tuya pametne utičnice sa aliexpressa (ima ih i kod nas na kupujemprodajem).

NIkako tuyu i zigbee, kako vec....
porucio sam 4 komada, sve 4 su riknule jedna za drugom posle dan, one od 20A. Bile su prikljucene na 2 TA peci, jedna od 3.5 kw druga 2...radile tu noc, sutra dan, rade na sekund i ugase se...probao na manjim potrosacima, tipa telefon i slicno..rade na sekund i ugase se....iz njih izbija neki miris kao da su pregorele...
bukvlano bacene pare, iako je klasifikovano da moze do 4.5kw!
Dok imam jednu "pametnu" mehanicku uticnicu, koja se navija duze od 10 godina, i sa njom nemam nikakav problem...samo za TA pec koristim

Ми смо за ТА пећи својевремено направили комбинацију са малим МТК и озбиљним контактором (Сименс вероватно), и то ради годинама без грешке. Ја не бих смео да повезујем озбиљне потрошаче на те алибаба играчке.

Takođe sa alija deklarisana na 20A,izdržala jednu godinu za TA peć od 2kw.Jeste da je najbolja kombinacija sa kontaktorom ali to onda nije utičnica...Samo ću ti predložiti da u Ikei ne uzimaš,utičnica je 1000 din rekao bi džabe,ali za nju treba onaj njihov hub koji je 8500 🤣

Ово што ја предлажем спаковано у кутији је гломазно, али ко има места у соби за целу ТА пећ, неће му сметати ни мала управљачка кутија поред.

NIkako tuyu i zigbee, kako vec....
porucio sam 4 komada, sve 4 su riknule jedna za drugom posle dan, one od 20A. Bile su prikljucene na 2 TA peci, jedna od 3.5 kw druga 2...radile tu noc, sutra dan, rade na sekund i ugase se...probao na manjim potrosacima, tipa telefon i slicno..rade na sekund i ugase se....iz njih izbija neki miris kao da su pregorele...
bukvlano bacene pare, iako je klasifikovano da moze do 4.5kw!
Dok imam jednu "pametnu" mehanicku uticnicu, koja se navija duze od 10 godina, i sa njom nemam nikakav problem...samo za TA pec koristim
Ovo je i moj problem. Samo na sekund radi i posle ništa

Vrh Dno