Havarija!!!!!
Upropasti HDD!!!
Elem, ubacio sam graficku u masinu u kojoj je prethodno bila ATI 3450 i naravno ATI drajveri. Windows7 je sam prepoznao grafu i instalirao verovatno neke osnovne drajvere za nju. Ja sam po savetim sa foruma skinuo program drivecleaner, bootovao safemod i tamo pokreta ciscenje ati drajveram. Pola njih nije moglo ni htelo da se obrise, a drugu polovinu sam deinstalirao. Vratio sam se u win i instalirao drajvere za 8800gt. Racunar je radio normalno jos nekih dan i po a onda se po pustanju jednog klipa zamrznuo i morao sam da ga resetujem i nije mogao da digne sistem. Zakuca na ekranu loading windows i nece da ucita OS. Posle nekoliko sati pokusao sam da na drugom kompu prikacim HDD (sata) medjutim prilikom pokretanja XP-a na tom drugom racunaru odmah trazi da se odradi chekdisc i prijavljuje mi greske tipa: "file record 56920,21,22,23 is ureadable" pa "correcting index $sdh for file 9"...Na kraju pokusava da ispravi greske u indexima ali uvek izbacuje "not enough disk space to correct index sdh9"??????
Sta se desava, d ali cu moci da spasim podatke??? Da i da ne zaboravim, ne mogu da ga formatiram jer imam samo jednu particiju a trebaju mi podaci.