Šta je novo?

Palit 8800GT

juninho

Slavan
Učlanjen(a)
24.08.2009
Poena
309
Uzimam ovu karticu i LC6560T, kartica je deklarisana da trosi 105w. Da li to znaci da ona vuce iz slota 75w i jos dodatnih 30w sa 6pin konektora, i ti znaci da ce ovo napajanje moci lagano da je gura?
Hvala

tako nekako.
trebalo bi da izgura.

Meni sa 550W radi ok ta ista karta.....

Uzimam ovu karticu i LC6560T, kartica je deklarisana da trosi 105w. Da li to znaci da ona vuce iz slota 75w i jos dodatnih 30w sa 6pin konektora, i ti znaci da ce ovo napajanje moci lagano da je gura?
Hvala

Na mojoj masini je 8800gts radio bez problema sa oc cpu na napajanju od 350w ali chief. Probao sam 8800gts na frontieru 500w i radilo je lepo 20ak min a onda restart za restartom. Frontier je napajanje u klasi "sirokih narodnih masa" i relativno dobro za svoju klasu ali za neku ozbiljnu gaming masinu nije. Probaj pa vidi, mislim da 8800gt manje trosi od 8800gts.

Evo ti samo pogledaj kod mene u "moja masina" sa cim se zanima to napajanje. I to je moje LC6560T V2. A sad ne znam da li ima V2 da se uzme ili su to vec samo V3...

Hahaha, jos se ja sve pitam da li ce biti u redu, sutra mi stize napajanje iz SU i kad montiram sve i pokrenem javicu kako je proslo

Javi. Ovde vecito traju rasprave o snagama i izdrzljivosti napajanja. Da damo jedan pozitivan glas ovim nizim klasama :)

LC6560T ce sasvim sigurno opusteno drzati 8800GT.

Evo sam povezao i prikljucio i sljaka kao leptir. Da li neko zna da i moram da brisem stare Ati drajvere, win7 je prepoznao karticu i instalirao joj odmah drajvere, medjutim pojavio mi se cuveni znak uzvika u device manager/system devices/ Intel(R) ICH10R LPC Interface Controller - 3A16 - nesto kao ne radi kako treba. Is it dangerous, kako to da resim?

Jos jedan problem, ne mogu da skinem drajvere za karticu sa Palitovog sajta. Kao prvo ne moze da skida brze od 10kb/s (ne znam zasto) a onda kad ih skine posle 3 sata ne moze da otpakuj rar file, prijavljuje gresku - C:\Users\Gaga\Downloads\nv_191.07_Win7vista32bit_CD136S.zip: Unexpected end of archive
U pitanju su drajveri 191.07 za win7 32 bita. Ako neko zna gde jos mogu da se skinu neka postavi linlk.
Hvala

Poslednja izmena:
"Nemoj da si tuzan gazda Grujo, nije zivot prava linija da te shasholji po tabanima!"

Bez blama, ljude nije blam za mnogo vece stvari ;)
Ko pita, taj i nauci!

Havarija!!!!!

Upropasti HDD!!!
Elem, ubacio sam graficku u masinu u kojoj je prethodno bila ATI 3450 i naravno ATI drajveri. Windows7 je sam prepoznao grafu i instalirao verovatno neke osnovne drajvere za nju. Ja sam po savetim sa foruma skinuo program drivecleaner, bootovao safemod i tamo pokreta ciscenje ati drajveram. Pola njih nije moglo ni htelo da se obrise, a drugu polovinu sam deinstalirao. Vratio sam se u win i instalirao drajvere za 8800gt. Racunar je radio normalno jos nekih dan i po a onda se po pustanju jednog klipa zamrznuo i morao sam da ga resetujem i nije mogao da digne sistem. Zakuca na ekranu loading windows i nece da ucita OS. Posle nekoliko sati pokusao sam da na drugom kompu prikacim HDD (sata) medjutim prilikom pokretanja XP-a na tom drugom racunaru odmah trazi da se odradi chekdisc i prijavljuje mi greske tipa: "file record 56920,21,22,23 is ureadable" pa "correcting index $sdh for file 9"...Na kraju pokusava da ispravi greske u indexima ali uvek izbacuje "not enough disk space to correct index sdh9"??????
Sta se desava, d ali cu moci da spasim podatke??? Da i da ne zaboravim, ne mogu da ga formatiram jer imam samo jednu particiju a trebaju mi podaci.

Zasto lepo nisi deinstalirao AMD drivere dok je ta kartica bila unutra nego si to radio sa NVidiom?

Pocetnicka greska, hdd bez particija, driveri... hdd u sake pa kod nekog drugara i povezi pa ako moze prebaci podatke posle format i podeli na particije.

Ako si vec formatirao disk, ni to nije problem, imas na hirens boot disku program getdataback, meni je lepo odradio, jos je i foldere prepoznao bez greske.

Vrh Dno