Pozdrav, ako moze neko od vas koji posjedujete ovu kartu da je testira u Crysis-u, da vidimo kako radi u ovoj veoma zahtjevnoj igri! Ako mu je mrsko testirati neka da neko svoje misljenje! Hvala:wave:
Pa iskreno ne sum imal dosega iskustvo so Ati,,nekako ne mi lezat na srceA vo Makedonia nemoze da se najde Gainward GLH mnogu tesko,.. se mislam dali vredi da ja naracuvam od belgrad Gainward-ot ili da zemam od skopje Palit sonic!!!
CRYSIS @ Palit 8600GT Sonic+ bez OC-a, masina iz potpisa
http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1297658&postcount=810
http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1298543&postcount=829
U ***e, 20 fps, uff, to je odlicno; meni je mnogo, mnogo losije radila! Uz jaci procesor sigurno bi bilo jos bolje, ali i ovako je ekstra! Hvala djwibe! Pozz:wave:
Ok, danas sam dobio grafičku, i stvarno sam oduševljen. Nemam stručne benchmarkove, ali govorim okvirno -
Crysis - sve very high u 800x600 bez AA - 15tak frejma, ali nenormalno dobro izgleda.
Piše koji monitor imam, i da, wide 19 je u pitanju. Ne znam, slika je ok na 800x600. Baš je i mene to brinulo, ali nekih zamućenja i nema. A, što se tiče rezolucije, možda je meni lepše da idem na max. detalje na manjim rezolucijama nego min. detalji na velikim rezolucijama![]()
Inače, Crysis igram u 1024x768, sve na high sem shadera i shadows. 30tak FPSa.
Dobija se.
...barem sam ga ja dobio :smoke:...ali zato nisam dobio onu igru![]()
Kakve su Vam temperature sa visoko zahtevnim igrama ili aplikacijama?
Meni se cini da se ploca malo ukrivila od toplote. Na mali pasivni hladnjak sam dodao vent. i smanjio grejanje na tom delu, nesmem da pokusam ni sa najmanjim OC.
Neka iskustva?
karta je stalno na 46c, kad je zamorim igrama, ode na 47cali bukvalno nikad vise
Nevalja ti senzor za merenje temperature ili program sa kojim gledash temperaturu brljavi![]()
jel normalno sa konfom iz profila da sam dobio 6100 u 3d mark 06, procesor na 2400mhz?
Jeste. Podigni procesor na 3.4-3.6 GHz i dobicesh vishe
-sreca pa ovaj palit ima dobar hladnjak,ipak treba oladiti komp na jamajci![]()
mislim na oc grafe,nece valda terati palita na 3ghz :d
...***,nisam trebao da citiram bezveze
jel normalno sa konfom iz profila da sam dobio 6100 u 3d mark 06, procesor na 2400mhz?
Jeste. Podigni procesor na 3.4-3.6 GHz i dobicesh vishe :-devil-:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari