Samo da mi stige u petak pa javaljam :-devil-: jos ako meze v - mod oda je to vec druga prica
@djwibe
jel si ti nesto radio sa hladjenjem ili tako je kako je ? mislim dodatni vent ili menjanje paste ili mozda neki drugi cooler ? :type:
Nista nisam radio.
cooler je odlican, tih i hladi ko zmaj, bar za clock-ove koje postizem.
Za v-mod mozda bude trebalo nesto drugo.
@djwibe
Za nas sa jeftinim ulaznicama, jel moze neki opis kad u S.T.A.L.K.E.R.-u padne rate tako nisko? Jel pri izlasku na jako otvoren prostor(livada & stuff) ili pri nekom puskaranju sa gomilom neprijatelja? I kako to da Bioshock ima bolje rezone? Mislio sam da je zahtevniji od S.T.AL.K.E.R.-a? ***. zbog ove igre i uzimam nov komp, pa da ne ispadne kasnije...dzaba smo krecili![]()
@djwibe nije mi jasno kako ti sve to sljaka na codegen 400w + si overklokovo i procesor i graficku :zgran:
Ne znam da li zato sto su meni sve one "visak" opcije poiskljucivane iz servisnog sistema Windowsa Xp, ali meni u Rivi 2.05, ne daje opciju za klokovanje shadera, uopste nema tog slajdera, kao da je kartiza starije generacije?
Za GPU mi na 702 preko onog VDO Toola, Palitovog, zakucava, i tu se nekako lakse i bolje klokuje kartica nego preko Rive trenutno. Memoriju jos nisam probao, bice da kod mene ovaj Chieftec od 360, malo zeza, doduse dobro je da u sustini bar na defaultu sve radi kako valja, ali s obzirom da zelim i procesor da ubrzam, videcemo da li je vremesni Chieftec dorastao svemu ovom???
Da bi klokovao shader moras u rivi ukljuciti tu opciju.
Pover user
Riva tuner-System
NVAPIUsageBehavior
Aktiviraj ovu opciju i dobit ces mogucnost da klokujes shader.
Poz
Da bi klokovao shader moras u rivi ukljuciti tu opciju.
Pover user
Riva tuner-System
NVAPIUsageBehavior
Aktiviraj ovu opciju i dobit ces mogucnost da klokujes shader.
Poz
Ja sam probao da to ukljucim al opet nista se ne desava ne pojavi mi se uopste ta nova oprcija... ali netreba samo NVAPIUsageBehavior da se ukljuci valjda treba i NVAPIShaderClockControl...
Shader clock mozes aktivirati samo uz 163.69, 163.71 i vishe verzije drivera.
Pozdrav,
Ako neko zna gde moze da se kupi Palit 8600GT Sonic+ u Novom Sadu, molim da mi posalje na PM,
Hvala unapred
P.S. kada kupim pisem Vam kako radi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari